Logo-Glas

DODIK U MODRIČI: Sa rukovodstvom Modriče precizirane nove aktivnosti

12. Aprila 2018.

DODIK KOD KREKICAMODRIČA
– Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Modriči da je ova lokalna zajednica strateški izuzetno važno mesto za Republiku Srpsku. Dodik je sa rukovodstvom opštine razgovarao o dostignutom stepenu razvoja ove lokalne zajednice.

– Modriča je veoma važno strateško mesto za Republiku Srpsku i ovde smo razgovarali o dostignutom stepenu razvoja – rekao je predsednik RS Milorad Dodik.

– Vlada RS u Modriči gradi 22 stana za korisnike kolektivnog centra i time ćemo rešiti taj problem. Podržaćemo aktivnosti na izgradnji kružnih tokova, kao i infrastrukturne projekte u novim naseljima i drugim mesnim zajednicama. U Modriči smo od 2014. godine rešili skoro sve probleme kada je u pitanju vodo zaštita od poplava. Želim da pohvalim rad načelnika Krekića i njegovih saaradnika, koji predano rade na rešavanju problema u samoj opštini -rekao je Dodik.

Načelnik Modriče Mladen Krekić rekao je da je ova lokalna zajednica imala punu podršku predsednika i Vlade, nadajući se lepoj praksi i u narednom periodu.

– Želim da izrazim zadovoljstvo što nam je predsednik danas u poseti. Razgovarali smo o nizu projekata koji treba da se realizuju u Modriči. Predsednik je ovom prilikom rekao da će pomoći novim naseljima koliko to bude moguće. Pomoći će se naravno i infrastrukturni projekti u drugim mesnim zajednicama. Razgovarali smo i o drugim problemima, poplavama, zapošljavanju i stanju u lokalnoj zajednici uopšte – istakao je Krekić.

Razgovoru sa rukovodstvom Modriče prethodila je poseta rafineriji ulja gde je predsednik Srpske Milorad Dodik rekao da svedoči uspešnoj privatizaciji i razvoju kompanije koja je dobro vođena.

Slađan JEREMIĆ/GlasRegije
Čitajte još

DOBOJ: Počeo sastanak Dodika sa gradonačelnikom Obrenom Petrovićem // DOBOJ - U Doboju je danas počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa gradonačelnikom Obrenom Petrovićem. Sastanku u...
MODRIČA: Uručeno sjeme za devet proizvođača // MODRIČA - U Modriči je danas za devet odabranih poljoprivrednih proizvođača uručeno 1,7 tona sjemena soje koja je obezbijeđena u okviru p...
SREĆA UZ SEMBERCE: Alfa Modriča – Radnik 2:3 // MODRIČA – Radnik je pobedio istim onim rezultatom kakvim je slavila Alfa Modriča u prvoj utakmici (3:2), ali je do svog devetog finala Ku...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA