Logo-Glas

ĐOKIĆ: Očekujemo dobar rezultat u Pelagićevu

30. Septembra 2018.

Пелагићево - СП- трибинаPELAGIĆEVO
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je danas da očekuje dobar rezultat na izborima u opštini Pelagićevo kojoj su, zahvaljujući socijalistima, obezbjeđena sredstva za različite projekte.

Đokić je rekao da je opštini Pelagićevo, zahvaljujući SP, u proteklih godinu i po dana obezbijeđeno 1.700.000 KM za različite projekte, koji su značajno uticali na razvoj opštine.

Пелагићево - СП- трибина-1– Iza nas je Dom kulture, kao jedan od završenih objekata, ali ima i drugih projekata kao što je poslovna zona u naselju Blaževac gdje planiramo izgradnju fabrike pirotehničkih sredstava i za to već imamo potpisan memorandum o saradnji sa izraelskom kompanijom, ali i rekonstrukcija Trga 9. januar i izgradnja spomen sobe posvećene Vasi Pelagiću – rekao je Đokić na predizbornoj tribini SP.

On je istakao da se socijalisti na taj način zahvaljuju onome ko je bio praotac socijalističke ideje na ovim prostorima – Vasi Pelagiću.

– Ponosan sam na to što je Pelagićevo ostalo doslijedno sebi i što njeguje tradiciju ljevičarskog pokreta i socijalističku ideju i uvjeren da ćemo mi ovdje opravdati povjerenje koje su nam građani opštine davali – rekao je Đokić.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA