Logo-Glas

ĐOKIĆ: Socijalisti posvećeni razvoju Stanara

14. Septembra 2018.

Станари - СП - Ђокић - трибинаSTANARI
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je večeras u Stanarima da su socijalisti maksimalno posvećeni razvoju ove lokalne zajednice i uložili su veliki napor da podrže rad kompanije EFT-a Rudnik i Termoelektrana Stanari od čijih koncesionih naknada ova opština ima najdirektniju korist.

Đokić je rekao novinarima da treba uložiti dodatni napor i podržati aktivnosti ove kompanije, čijim komercijalnim radom počinju pozitivne promjene i u Stanarima, i u Republici Srpskoj.

– Socijalisti su uložili veliki napor da RiTE pokrene aktivnost, da bude zaštićena i osigurana, da osjeti podršku Republike – naglasio je Đokić.

On je naveo da je novim zakonom o koncesijama omogućeno da opština Stanari ima uvećani prihod – po osnovu koncesionih i naknada za korišćenje prirodnih resursa, što će i te kako biti u funkciji daljeg razvoja.

Đokić je rekao da se SP u Stanarima sa mladom ekipom bori za razvoj ove mlade opštine, koja infrastrukturno još treba da se gradi i razvija.
– Socijalisti su tu da učestvuju sa idejama i posvećenošću – poručio je Đokić.

Станари - СП - Тодоровић - трибинаNosilac liste SP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici pet Srđan Todorović rekao je da će socijalisti čistog obraza predstavljati ovu lokalnu zajednicu.

Kandidat SP-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici pet Denis Stevanović rekao je da je ova partija, kao dio lokalne vlasti, dala puni doprinos početnom razvoju Stanara, što će uz podršku građana raditi i ubuduće.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA