Logo-Glas

Đokić u Tesliću: Nastavljamo raditi za opšti interes

14. Septembra 2014.
Petar Đokić u Tesliću

Petar Đokić u Tesliću

TESLIĆ – Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da je siguran da je Socijalistička partija svojim programom i politikom prepoznata kod građana i potvrđena u borbi za opšte dobro i sveopštu solidarnost.

Đokić, koji je i ministar rada i boračko-invalidske zaštite u Vladi Republike Srpske, izjavio je danas u Tesliću da iz mandata izlazi sa boljim rezultatima i stanjem u odnosu na prethodni period.

– Prethodne četiri godine najviše smo djelovali da pomognemo svakom čovjeku, posebno ugroženom stanovništvu kao što su penzioneri, boračke populacije i nezaposleni – istakao je Đokić, koji je konstatovao da se u tome i uspjelo.

Đokić je naveo da su se u uslovima finansijske ekonomske krize socijalisti dokazali kao partija koja teži da radi za opšte interese, poručivši da takvu politiku nastavljaju i u narednom periodu.

– Za to imamo političke snage i kapaciteta u našim kandidatima koji su već prepoznati u svojim sredinama – dodao je Đokić.

Nosilac liste Socijalističke partije za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Srđan Todorović rekao je da je Teslić uvijek bio “bastion” ove stranke čije su vrijednosti duboko utemeljene kod građana.

– Sigurni smo da su građani prepoznali dosljednost i istrajnost u zastupanju njihovih stavova i interesa, zbog koje su nosioci funkcija ove stranke često trpjeli ličnu štetu – istakao je Todorović.

Nosilac liste Socijalističke partije za poslanike u Predstavničkom domu parlamenta BiH iz Izborne jedinice dva Dalibor Stević zadovoljan je odzivom građana i simpatizera na današnjem skupu.

– Stavovi na kojima istrajavamo već 20 godina na nivou Republike Srpske i BiH jesu prava običnog čovjeka koji treba da živi u normalnijoj zemlji, gdje se može živjeti od rada, školovati djecu, bez straha od budućnosti – poručio je Stević.

Kandidat za poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske iz Teslića Mladen Lukić rekao je da se, osim početka izborne kampanje Socijalističke partije, danas u Tesliću obilježava i 20 godina od osnivanja opštinskog odbora ove stranke.

(IZVOR: Nezavisne/SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA