Logo-Glas

ĐUKIĆ: Realan cilj u izbornoj jedinici četiri izbor jednog poslanika

15. Maja 2018.

pdpDERVENTA
– Realan cilj PDP-a u izbornoj jedinici četiri je najbolji rezultat do sada i izbor narodnog poslanika, rekao je delegat u Vijeću naroda Republike Srpske Milan Đukić.

– Program obnove treba približiti građanima i to je u narednom periodu zadatak kandidata – istakao je Đukić, koji je predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Derventa.

Opštinski odbor PDP-a Derventa je za nosioca stranačke liste za izbornu jedinicu četiri za Narodnu skupštinu Republike Srpske predložio Đukića, a kandidati su i Sanja Dimitrić i Mirko Petrić, saopšteno je iz ove partije.

U saopštenju je navedeno da Opštinski odbor PDP-a pruža punu podršku aktivnostima Kluba odbornika PDP-a u Skupštini opštine Derventa koji djeluju opoziciono “ukazujući na sve negativnosti u radu načelnika i skupštinske većine” i “predlažući konkretne mjere za poboljšanje realnog života građana i rješavanja problema”.

Regionalni odbor PDP-a završio je prijedlog liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske na kojoj su svi predsjednici opštinskih odbora PDP-a i pet aktuelnih odbornika u skupštinama opština Derventa, Modriča, Brod i Vukosavlje.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA