Logo-Glas

Dušan Panić prvi načelnik opštine Stanari

2. Februara 2015.

Dušan Panić SNSD načelnik StanaraSTANARI – Prvi načelnik opštine Stanari je Dušan Panić, SNSD-ov kandidat za tu funkciju, koji je sa 218 glasova razlike pobijedio SDS-ovog kandidata Mladena Kršića.

To su prvi preliminarni rezultati koje je saopštio Nenad Paleksić, predsjednik Opštinske izborne komisije.

– Redoslijed je sljedeći: kandidat SDS-a Mladen Kršić je osvojio 2.003 glasa, Dušan Panić, kandidat SNSD-a, osvojio je 2.221 glas, dok je nezavisni kandidat Marinko Janjilović osvojio 382 glasa – rekao je Paleksić.

– Sada mogu da izjavim da ću biti načelnik svih građana opštine Stanari. Na prvom mjestu pokušaću, i sigurno će to tako i biti, uz podršku Vlade RS i predsjednika i svih ovih divnih ljudi, odnosno na prvom mjestu građana, da ispoštujem obećanja koja sam dao na skupovima. Hvala na prvom mjestu svima koji su glasali za mene, a zahvaljujem se i onima koji nisu. Nadam se da će se korigovati do 2016, da ljudi shvate ko im može pružiti ljepše, bolje i srećnije u ovoj opštini – izjavio je Panić.

On se zahvalio timu koji je stajao iza njega na čelu sa liderom stanarskog SNSD-a i poslanikom te partije u Narodnoj skupštini RS, Goranom Jerinićem, nosiocu liste za Skupštinu opštine Stanari Ostoji Stevanoviću i svim 16 kandidata koji su dali veliki doprinos njegovoj pobjedi.

Mladen Kršić je čestitao izbornu pobjedu SNSD-ovom protivkandidatu i poželio mu puno uspjeha u radu.

– Mi ćemo ovo dobro izanalizirati; mislim da su naša dva, tri mjesna odbora podbacila. Izanaliziraćemo Cerovicu, Ostružnju Gornju, Cvrtkovce, da vidimo šta se to tamo dešavalo. Život ide dalje, SDS će sigurno biti parlamentarna stranka i mi ćemo dati svoj doprinos sa svojim odbornicima u radu Skupštine opštine Stanari – izjavio je Kršić.

Prema podacima Opštinske izborne komisije, od 7.856 birača glasala su 4.793, odnosno 61 procenat od ukupno upisanih u birački spisak, a važećih je bilo 4.606 listića.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA