Logo-Glas

Dva lica teško povrijeđena

18. Novembra 2014.

policijarsTESLIĆ, ŠAMAC – Dvije osobe teško su povrijeđene u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u Tesliću i Šamcu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Vozač “opela” čiji su inicijali M.Đ. iz Teslića teško je povrijeđen u sudaru sa teretnim vozilom “daf”, kojim je upravljao LJ.S. iz ove opštine. 

Udes se dogodio juče oko 6.00 časova, na dijelu regionalnog puta R473, u mjestu Osivica, opština Teslić, kada je automobil kojim je upravljao M.Đ. udario u teretno vozilo koje se kretalo iz suprotnog pravca.

M.Đ. je, nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici, prevezen na Univerzitetsku bolnicu – Klinički centar Banjaluka.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Teslić. 

U saobraćajnoj nezgodi na dijelu regionalnog puta R462 u mjestu Obudovac, kod Šamca, teške tjelesne povrede zadobio je vozač “ford eskorta” čiji su inicijali M.Č. iz Šamca koji je zadržan na liječenju u dobojskoj bolnici.

M.Č, koji se kretao iz pravca Brčkog, juče je oko 1.05 časova usljed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom, sletio sa kolovoza i lijevom stranom vozila udario u zaštitnu ogradu benzinske pumpe “Euro promet”. 

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Šamac.

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA