Logo-Glas

Ekipu LU “Fazan” Doboj u finalu Kupa RS

14. Septembra 2014.

Lovci Kup Republike SrpskeDOBOJ – Dvije ekipe LU “Fazan” Doboj su se plasirale u finale Kupa Republike Srpske u lovnom streljaštvu u disciplini trap. Ekipa Doboj 2 zauzela je drugo mjesto, a Dejan Bilić je zauzeo drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

U okviru ovogodišnjih kvalifikacija za Kup Republike Srpske u gađanju letećih meta, glinenih golubova ekipa Doboj 1 zauzela je 4. mjesto, a ekipa Doboj 2 zauzela je drugo mjesto. Doboj ima tradiciju lovnog streljaštva, a to pokazuje i u ovim teškim vremenima kada su iza nas katastrofalne poplave i kada udruženje preživljava jedan od najtežih perioda u posljendjih 20 godina. Svijetla strana lovnog streljaštva su upravo momci koji predstavljaju LU “Fazan” Doboj, a to su: Dejan Bilić kao najbolji pojedinac iz Doboja i drugi u ukupnom plasmanu, zatim Cvjetko Bjelićić, Željko Bjeličić, Goran Kuzmić, Branko Radetić i Nedeljko Ninković. Finale Kupa Republike Srpske se održava u Banja Luci na strelištu Rakovačke Bare 21.09.2014. godine kada će biti poznat plasman svih ekipa.

Najbolja ekipa na ovogodišnjim kvalifikacijama na nivou regije je LU Motajica Derventa 2, a najbolji pojedinac je Jovo Josipović iz Dervente.

(IZVOR: LU “Fazan Doboj)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA