Logo-Glas

FK „Radnički“ – radovi na uređenju

30. Marta 2016.

32BROD – Proteklih dana vršeni su radovi uređenja i saniranja prilaznog puta stadiona Fudbalskog kluba „Radnički“ u Mjesnoj zajednici Brodsko polje 2, u naselju Novi Poloj.

Radovi podrazumijevaju dovoz i nasipanje jalovine, iz Majdana u Dubokovcu, nakon čega će uslijediti valjanje i ravnanje dovezenog nasipnog materijala, čime će se stvoriti uslovi za prilaz, kao i parking mjesta ovog stadiona. Ukupno je doveženo oko 20 kamiona, tj oko 200m3 jalovine.

13Paralelno sa navedenim radovima, u skorije vrijeme započeće se sa saniranjem klubskih prostorija, tj vršiće se montaža i postavljanje krova na objekat svlačionica, te vršenje dodatnih radova. Navedeni radovi se finansiraju iz budžeta opštine.

– Na osnovu inicijative brojnih zaljubljenika i fudbalskih entuzijasta, u toku prošle godine započeli smo pregovore sa Opštinskom upravom oko pomoći u osposobljavanju klupskih prostorija, kao i saniranju dijela prilaznog puta. Zadovoljni smo postignutim dogovorom, i nadamo se da ćemo pojačati dinamiku izvođenja ovih radova – istakao je Slaviša Tomičević, predsjednik Savjeta MZ Brodsko polje 2.

(IZVOR: Opština Brod)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA