Logo-Glas

FK TEKSTILAC: Uprava podnijela neopozivu ostavku

28. Novembra 2018.

FK Tekstilac StadionDERVENTA
– Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Skupštine Bojkom Gatarićem podnosi neopozivu ostavku na sve funkcije u klubu, saopšteno je iz Fudbalskog kluba “Tekstilac”.

Saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

Uprava kluba na čelu sa predsjednikom Skupštine podnosi neopozivu ostavku na sve funkcije u klubu.

Od jula 2012. godine, kada je aktuelna uprava preuzela da upravlja i vodi klub, pa do danas, klub je u organizacionom i takmičarskom smislu bilježio samo pozitivne rezultate i uspjehe.

Izgradnja infrastrukture i sticanje prvoligaškog statusa najvažniji su pokazatelji rada i organizovanog djelovanja u proteklih šest godina. Princip sportske moralnosti nam nalaže da poslije nešto slabijih sportskih rezultata u zadnjoj polusezoni ustupimo mjesto nekom novom rukovodstvu koje će sa lokalnom upravom i novom energijom klubu vratiti sportske uspjehe.

Prema statutu kluba ,predsjednik Skupštine i uprava će na sjednici Skupštine kluba, koja će se održati u narednim danima, podnijeti izvještaj i predati upravljanje kluba ovom organu. Zahvaljujemo se vjernim navijačima i simpatizerima kluba, kao svim pravnim i fizičkim licima koji su u predhodnih šest godina nesebično pomagali i bodrili klub .

Uz sportski pozdrav NAPRIJED PLAVI ovo rukovodstvo se oprašta od aktivnog rada u upravljačkim strukturama kluba.

Uprava FK Tekstilac.

Derventa, 27.novembar 2018.godine

GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA