Logo-Glas

GOVEDARICA U DONJEM ŽABARU: Predstojeći izbori – šansa koju ne smijemo propustiti

10. Juna 2018.

govedaricaDONJI ŽABAR
– Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica ocijenio je da su predstojeći izbori u BiH šansa koju, kako je istakao, Savez za promjene ne smije propustiti.

– Savez za promjene nikada nije bio jači. Potpisali smo sporazum, definisali šta su naše dužnosti i obaveze kada pobijedimo i kada preuzmemo vlast u Republici Srpskoj. Mi moramo da budemo odgovorni prema Republici Srpskoj i zajedno sa narodom otvorimo nove šanse i prilike. Izbori su šansa koju ne smijemo propustiti, imajući u vidu da je vlast dovela Republiku Srpsku u teško stanje – rekao je Govedarica, koji je kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske.

On smatra da na predstojećim izborima ima šta da ponudi, za razliku od protivkandidata Željke Cvijanović.

Govedarica je danas posjetio tradicionalnu privredno-kulturnu manifestaciju “Jaje fest” u Donjem Žabaru koju organizuje kompanija “Agreks”, a na kojoj je ove godine za sve goste pripremljena kajgana od 5.055 jaja.

Predsjednik SDS-a rekao je novinarima da je kompanija “Agreks” već dugo godina primjer dobrog poslovanja u Republici Srpskoj, na šta lokalna zajednica, ali i Srpska treba da budu veoma ponosne.

– Kompanija “Agreks” je veoma poznata u Republici Srpskoj jer je firma koja radi od 1991. godine, ulaže u sebe i samim tim izgrađuje Republiku Srpsku i pravi je primjer kako uspješni ljudi mogu da vode uspješne kompanije – istakao je Govedarica.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

DONJI ŽABAR: Održana tradicionalna kajganijada // DONJI ŽABAR - Najveća u Posavini i najukusnija na svijetu, tako je pohvaljena kajgana od 5055 jaja koja je ispečena u Donjem Žabaru na, p...
Hljeb s plodnih ravnica u Donjem Žabaru zarađuju mukotrpnim radom // DONJI ŽABAR - Plodne ravnice i nepregledni pašnjaci stanovnicima Donjeg Žabara vijekovima donose prihode, a soja, kukuruz i pšenica koje ...
ĐOKIĆ: Donji Žabar – opština bitna za ekonomski razvoj Srpske... // DONJI ŽABAR - Ministar industrije, energetike i rudarstva Srpske Petar Đokić rekao je da je opština Donji Žabar zakinuta pri raspodjeli s...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA