Logo-Glas

GRAĐANI DOBOJA ŠOKIRANI: Silovao kćerku sa posebnim potrebama

12. Aprila 2016.

381612_1

Dobojska regija ponovo je šokirana još jednim slučajem seksualnog zlostavljanja u porodici, piše portal RTV BN.

Nakon ubistava beba u Trnjanima i silovanja sestre koja je zatrudnila na području Osinje kod Dervente, u Doboju je došlo i do silovanja kćerke sa posebnim potrebama.

Pripadnici dobojske policije uhapsili su lice sa inicijalima M.R. sa područja grada Doboja zbog osnova sumnje da je izvršio obljubu nad svojom maloljetnom kćerkom iskoristivši njenu nedovoljnu duševnu razvijenost usljed koje nije bila sposobna da pruži otpor. Građani su ponovo šokirani ovakvom pojavom.

Djevojčica je lice sa posebnim potrebama i nalazi se u poodmaklom stadijumu trudnoće, a Centru za socijalni rad ova porodica je poznata od ranije.

Inače, riječ je o višečlanoj porodici sa četvoro djece od kojih je troje kategorisano, a Centar za socijalni rad će u skladu sa trenutnom situacijom preduzeti odgovarajuće mjere, potvrdio je za BN televiziju Vedran Mitrović, direktor Centra za socijalni rad Doboj.

M.R. je nakon kriminalističke obrade od strane sektora kriminalističke policije predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Doboju.

(IZVOR: RTV BN)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA