Logo-Glas

HOROSKOP DO 5. AVGUSTA: Jedan znak očekuje paklena nedjelja na poslu, a evo kome u ljubavi cvjetaju ruže

30. Jula 2019.

Ako vas zanima kako će izgledati vaša bliska budućnost, na pravom ste mjestu.

Šta će vam donijeti narednih sedam dana, bar kada se zvijezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedjeljnom horoskopu koji donosi portal Astrolook.com. Bilo kako bilo, ne zaboravite da nabacite osmijeh, uz njega je sve lakše.

Ovan

Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspješno rješavanje nekih poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Ako vam je stalo da promijenite ili poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom, onda pokažite više razumijevanja za kriterijume koje koristi druga strana. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Bik

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali postoje iznenadne situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. Skloni ste čestim promkenama emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner dkeluje odsutno ili nezainteresovano za vaše ideje. Priželjkujete više nježnosti.

Blizanci

Stalo vam je da okolina prihvati nova rješenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni. Imate veoma ozbiljne namjere i da ne dozvoljavate da vas ograničavaju u bilo kom pogledu. Usljed emotivne nesigurnosti ili čestih promjena u raspoloženju postavljate određene prepreke pred svog partnera. Bolje je da se zajednički suočite sa prednostima i nedostacima koji postoje u vašem odnosu.

Rak

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspješno realizovati skoro sve što ste i zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u procjeni pravih vrijednosti. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lijep način. Prepustite se svojim osjećanjima da vas vode.

Lav

Nalazite se u dobroj formi i pripremljeni ste na niz poslovnih aktivnosti koje sprovodite u dogovoru sa provjerenim timom saradnika i bliskih prijatelja. To što raspolažete sa preciznim informacijama biće vam od velike koristi i predstavlja vašu prednost u odnosu na poslovnu konkurenciju. Ako osjećate nedostatak emotivne inspiracije, onda nemojte krivicu prebacivati na svog ljubavnog partnera već budite dovoljno samokritični. Moguće su česte ljubavne nesuglasice i razmirice.

Djevica
Stalo vam je da okolina prihvati nova rješenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj poslovnih događaja. Ipak, enegičnost sa kojom završavate svoje radne obaveze okolina tumači na razlicite načine i neko vas kritikuje. Potrudite se da bolje uskladite svoje radne i privatne obaveze kako biste usrećili bliske osobe. Partner dobro zna, na koji način može da pridobije vašu pažnju ili da vas navede na svoje planove. Nema potrebe da se raspravljate.

Vaga

Očekujete da ćete dobiti pozitivne reakcije i odgovore u susretu sa saradnicima za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Stalo vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Sada imate priliku da povežete neke praktične situacije sa privatnim interesima. Često se nalazite u fazi emotivnog previranja, tako da mijenjate svoje odluke koje saopštavate bliskim osobama. Uskoro će sve biti bolje.

Škorpion

Iznenadne promjene na poslovnoj sceni, djeluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtijevaju da imate dobru koncentraciju kako biste se na vrijeme prilagođavali u odnosu na očekivanja. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se sve lijepe misli i topla osjećanja uvijek dijele ili razmjenjuju sa bliskom osobom.

Strelac

Djelujete vrlo energično pred svojom okolinom i uspijevate da uskladite različite poslovne interese. Stalo vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog prestiža ili stila izražavanja. U veličanstvenoj kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti pred partnerom dobijate sve što poželite.

Jarac

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajedički poslovni dogovor, što neminovno uslovljava određeni gubitak. Djelujete zabrinuto zbog novih informacija i promjena koje nagovještavaju vaši saradnici. Uporno pokušavate u najkraćem roku da riješite neke velike probleme. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja, kao i društva koje privlači vašu emotivnu pažnju. Nema razloga da se jogunite i da prigovarate svom partneru zbog nekih sitnica.

Vodolija

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete doslijedni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubjeđivanja situacija će se promijeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i doslijedni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmjeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Ribe

Imate dobar predosjećaj i uspjeh vam se nalazi na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Ne samo da imate dobre poslovne procjene već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini situacija prolazite lakše ili bolje od drugih. Osjećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate razne izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju svoju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

(IZVOR: Srpskainfo)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA