Logo-Glas

Horoskop za ponedjeljak, 11. jun

10. Juna 2018.

horoskopOvan pred značajnim izazovima, Bik se sve više udaljava od partnera, Blizance proganja prošlost, Lav sklon velikim obećanjima, Vaga će zapušiti usta zlobnicima, Strijelac pred svršenim činom, Jarac zabrinut i odsutan,Vodilijini afekti na sceni, Ribe bi trebale zasukati rukave…

OVAN
POSAO: Danas ste pred značajnim izazovima. Provjerite da li raspolažete s pravim inforamavijama prije nego što se upustite u raspravu.
LJUBAV: Moguće je da ćete ući u flert sa jednom Djevicom. Ali, to će prije biti igra testiranja osjećanja nego pravi flert.
ZDRAVLJE: Posjetite kardiologa

BIK
POSAO: Danas je moguće da realizujete sve poslovne ciljeve ili većinu njih. Neophodno je samo da se skoncentrišete na praktične ciljeve i rezultate.
LJUBAV: Previše ste pasivni u odnosu s partnerom i to je ono što vam partner zamjera. Ukoliko vam je zaista stalo do partnera, aktivirajte se dok nije kasno.
ZDRAVLJE: Solidino.

BLIZANCI
POSAO: Proganja vas događaj iz bliske prošlosti koji je ostavio negativne efekte. Neophodno je da raščistite sa dilemama u vezi sa tim. Nemate razloga za preveliki optimizam.
LJUBAV: U ljubavi se ne može uvijek dobiti sve. Budite više kompromisni, pa će i partner to znati da cijeni.
ZDRAVLJE: Srčani problemi.

RAK
POSAO: Danas imate konačno dovoljno energije da ostvarite svoje zamisli. Samo ne treba da slušate zajedljive komentare nego da slijedite svoje instikte.
LJUBAV: Dobro ste raspoloženi i podijelite pozitivnu enrgiju sa partnerom. Vidjet ćete kako će vam se lijepo vratiti.
ZDRAVLJE: Problemi sa probavnim traktom.

LAV
POSAO: Jedan dio važnih informacija za vase poslovno okruženje namjerno prećutkujete. Do sada niste razmišljali o tome da vase ćutanje može da bude pogubno po poslovne rezultatate.
LJUBAV: Danas ste skloni prevelikim obećanjima, a to se može već sutra vratiti kao bumerang. Samo malo iskrenosti prema voljenoj osobi može promijeniti sve.
ZDRAVLJE: Problemi s plućima.

DJEVICA
POSAO: Vi ste uvijek zaduženi za smišljanje alternativnih rješenja kada stvari krenu naopako. Tako će biti i danas. Imate loš predosjećaj u vezi sa nekim od poslovnih saradnika.
LJUBAV: Zavaravate partnera ponavljanjem iste priče, ali pitanje je dokle. Budite svjesni da vaši postupci direktno utiču na njegovo emotivno stanje
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.
VAGA
POSAO: Efikasni ste kada želite, pa se potrudite da tako bude i danas. Samo tako ćete moći da zapušite usta zlobnicima, ali i da se razlikujete od drugih
LJUBAV: Stalo vam je do nekoga, ali učinak je za sada polovičan. Ne treba da se ustručavate da pokažete svoj šarm i da igrate igru zavođenja.
ZDRAVLJE: Nije loše.

ŠKOPRIJA
POSAO: Danas ste otvoreni za nove ideje. Možda to neće biti dan od velike akcije, ali ćete sigurno akumulirati znanje za kasnije poduhvate. Radite na dogovorima i saradnji.
LJUBAV: Osoba rođena u vatrenom znaku rasplinjuje vašu maštu i strast. Imate i sreću na svojoj strani. Budite kreativni i krenite u akciju.
ZDRAVLJE: Solido

STRIJELAC
POSAO: Stavili ste lične ambicije na prvo mjesto. To nekada ne mora da bude loše, ali će ovaj put izazvati brojne negativne reakcije.
LJUBAV: Ovaj put morate biti strpljivi. Partner će vas staviti pred svršen čin i tu nećete moći ništa dobro da učinite. Samo pustite da se stvari slegnu
ZDRAVLJE: Prolemi s vidom.

JARAC
POSAO: Gubite ogromnu energiju na prilično besmislen dio posla. Potrudite se da vam ostane dovoljno pažnje da prikupite nove informacije jer će vam biti bitne u nastavku
LJUBAV: Zabrinuti ste i to o partner primijeti. Danas ste odsutni i niste raspoloženi za nježnosti.
ZDRAVLJE: Problem sa venama

VODOLIJA
POSAO: Puni ste novih ideja, ali je pitanje koliko će ljudi moći da vas razumiju. Pripremite plan prezentacije jer može dosta da olakša posao i vama i vašim saradicima.
LJUBAV: Ne uspijevate uvijek da kontrolišete svoje afekte, pa je tako i danas. Ne treba da dozvolite da vas kroz odnos vode samo i isključivo impulsi.
ZDRAVLJE: Kostobolja

RIBE
POSAO: Vi ste danas majstor u smišljanju izgovora, ali posao koji odlažete ili ne uradite i dalje će vas čekati. Bolje je da zasučete rukave.
LJUBAV: Neko ko vam se sviđa je probudio u vama dosta lijepih osjećanja. A što je još bolje izgleda da ta pozitivna energija kruži. Pustite mašti na volju.
ZDRAVLJE: Bez problema.
(IZVOR: Aura)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA