Logo-Glas

Horoskop za ponedjeljak, 19. jun

19. Juna 2017.

horoskopDnevni horoskop

Ovan

Porodično okruženje je ono što vas umiruje i donosi vam najviše zadovoljstva. Među mnogim pripadnicima ovog znaka danas će se javiti osjećaj dužnosti prema članovima šire porodice u smislu potrebe da im se izađe u susret prilikom rješavanja nekih njihovih dilema. Imate želju da učinite nešto lijepo za najbliže, samo naprijed.

Bik

S obzirom na to da je naglasak danas na polju komunikacije možete očekivati da se stvari , bar u ovom smislu, za vas danas ubrzaju. Imaćete veliki broj poziva i uopšte komunikacija , kako privatna tako i poslovna bilježi vaš dan. Vi se sjajno snalazite kad ste u gužvi i sada to posebno dolazi do izražaja.

Blizanci

Novac koji očekujete dolazi i vi ne možete ,a da ne osjetite zadovoljstvo radi još jednog ostvarenog cilja. S obzirom na to da ste se poprilično posvetili rješavanju vaših finansijskih poteškoća ovaj mali , ali značajan uspijeh doživljavate kao prvu pobjedu u nizu koja vas dovodi na korak bliže ka krajnjem cilju.

Rak

Vi ćete se danas uglavnom baviti svojim emotivnim prelazima. Dan bilježi visoka senzitivnost , pa bi bilo dobro da se pripremite za moguće poteškoće na poslu kroz dobro opuštanje odmah ujutro. S obzirom na to da ste skloni da stvari doživljavate preemotivno , bilo bi bolje da se danas pokušate okružiti pozitivnim ljudima i stvarima.

Lav

Vi ste danas poprilično okrenuti sebi i svojim planovima. Niste zainteresovani za druge osobe i njihove poteškoće mada ćete taj stav mudro sakriti iza nonšalantnog osmijeha. Svjesni ste da nije vrijedno da se danas sukobljavate radi nečije povrijeđene sujete, pa radije ćutite i gledate svoja posla. Takav stav danas i nije loš za vas.

Djevica

Vi želite da se okružite prijateljima i dragim ljudima. Nemate toliko vremena za njih u zadnje vrijeme , jer ste se prosto pretrpali obavezama sa poslovne strane i sada pokušavate da to nadoknadite. Prva prilika koju imate za druženja i uopšte okupljanja tog tipa je danas i vi naprosto nastojite da ju iskoristite do maksimuma.
Vaga

S obzirom na koncentraciju planeta u vašem polju karijere možete očekivati da se bitne izmjene dese upravo na ovom planu. Vaš napredak je danas nešto što vam je glavna misao i svi vaši palnovi se svode na cilj koji ste sebi u poslovnom svijetu zacrtali. Nekim pripadnicima znaka smiješi se ponuda za novi posao.

Škorpija

Vi ste danas zamišljeni nad nekim višim pitanjima koja inače karakterišu vašu pomalo maračnu i studioznu prirodu. Skloniji ste nego ostali znaci da se bavite pitanjima koja se tiču postojanja te same tajne života i smrti, pa ste danas pomalo naklonjeni filozofiji što vaši najbliži neće prihvatiti kao dobrodošlu temu u svakodnevnoj komunikaciji.

Strijelac

Još uvijek ste u minus fazi , mada, da se vas pita, rekli biste da se osjećate sjajno. S obzirom na sve što ste do sada preturili preko svojih leđa kako u poslovnim tako i u zdravstvenom smislu ne bi bilo dobro da se iscrpljujete doddatno jer ste još uvijek, bez obzira na to kako se osjećate slabi i potreban vam je odmor.

Jarac

Vi ste i danas beskrajno srećni i zaljubljeni. Partner vam se čini privlačniji i nježniji nego ikad ranije i vi se naprosto topite od sreće u njegovom prisustvu. Danas uživate u ljubavi i svemu onom lijepom što vam ona nosi. Idealno bi bilo da sa partnerom odete na romantičan izlet, ali ukoliko to nije izvodivo, priuštite vam večeru u intimnoj atmosferi.

Vodolija

Posao je ono što vas i danas najviše okupira. Za sada uspješno rješavate sve ono što vam malo brži dnevni ritam nameće. Saradici, svjesni vaših sposobnosti imaju sklonost da vam danas prebace i više obaveza nego što bi trebalo, ali se vi još uvijek ne bunite. Radite i ono što bi trebalo i što ne bi trebalo, samo je pitanje dokle.

Ribe

Ukoliko ste roditelj ovo je dan koji svakako treba da posvetite svojim najmlađima. Djeca su izvor radosti i zadovoljstva i ono što vas danas najviše opušta i čini vedrim i nasmijanim. Mlađi pripadnici znaka isto to nalaze u ljubavi i uopšte partneru koji je danas posebno pažljiv i sklon da vam izađe u susret.
(IZVOR: Malihoroskop.com)

 

Čitajte još

Horoskop za subotu, 21. oktobar // "Koliko je neki čovjek vrijedan za svoju zajednicu ovisi, u prvom redu, o tome koliko su njegovi osjećaji, misli i djela usmjereni na...
Horoskop za petak, 20. oktobar "Lijepe žene su stvorene za muškarce koji nemaju mašte, a pametne za one koji nemaju sreće!" OVAN POSAO: Dan pocinje sa i...
Horoskop za četvrtak, 19. oktobar // “Ljubiti nekoga znači prihvatiti ga onakvog kakav on doista jeste. Ne možemo prihvatiti druge onakve kakvi jesu, ako prije toga nismo...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA