Logo-Glas

Horoskop za subotu, 12. avgust

11. Avgusta 2017.

horoskop
Ponekad možeš biti razdvojen od osobe koju voliš, ali to ne znači da ćeš je voleti manje. Baš naprotiv, možeš je voleti puno više.

Dnevni horoskop za 12. avgust 2017.

Ovan

POSAO
Hladne glave i sa određene distance pažljivije analizirajte nečije ponašanje na poslovnoj sceni. Ponekad su situacije koje zvuče lepo i primamljivo suviše daleko od realnosti.
LJUBAV
Psihološka tenzija koju sve više osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi koja vas uslovljava.
ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

Bik

POSAO
Potrebno je da odgovorite na nečiju ponudu ili na pitanje o poslovnoj saradnji. Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su vam poznate ili da prolongirate situacije koje utiču na bolju efikasnost u poslovanju.
LJUBAV
Često potiskujete svoja osećanja kako biste sačuvali prividni mir. Ne želite glasno da priznate koliko vam nedostaje nečije prisustvo.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO
Lično dostojanstvo, veliki ponos ili trenutno loš osećaj za diplomatiju vam ne dozvoljavaju da se upuštate u raspravu sa saradnicima. Zagovarate praktično i pravično rešenje, ali neko od saradnika ima skrivene namere.
LJUBAV
Izbegavajte neku emotivnu provokaciju. Opredelite se za poznato društvo ili za osobu koja vam je u mnogo čemu iskreno privržena.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Rak

POSAO
Nečija objašnjenja zvuče nerazumno i ne zadovoljavaju vaše osnovne kriterijume. Ali, na poslovnoj sceni postoje različiti kriterijumi prilikom vrednovanja sposobnosti i uspeha.
LJUBAV
Osećate psihološki pritisak jer imate utisak da partner pažljivo nadgleda svaki vaš plan i potez. Budite dovoljno mudri i odmereni u svojim reakcijama.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Lav

POSAO
Novu situaciju na poslovnoj sceni doživljavate suviše lično i zbog toga pravite pogrešnu procenu. Pažljivije slušajte ono što govore bliski saradnici, umesto da stvari i događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma.
LJUBAV
Partner deluje vrlo zagonetno i zadovoljno. Na vama je da odgonetnete pravi razlog iznenadne promene i radosti. Ponekad nije lako okrivati istinu bez nečijeg prisustva.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Devica

POSAO
Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje rešenje. Nemojte zatvarati oči pred nekim činjenicama i ućutkivati osobu koja pokušava da vas usmeri u pozitivnom pravcu.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Lična nesigurnost stvara nove sumnje.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.
Vaga

POSAO
Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju u poslu kojim se bavite. Okolina ima pozitivnu ulogu u stvaranju različitih poslovnih kombinacija. Preuzmite inicijativu i postavite jasne ciljeve.
LJUBAV
U emotivnom smislu imate dobar predosećaj i delujete neodoljivo na osobu koja vam se dopada. Potrebno je da stvorite romantičnu atmosferu u kojoj ćete se oboje osećati prijatno.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Škorpija

POSAO
Sačuvajte svoje optimističko raspoloženje. Važno je da pratite poslovni trend koji vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Povremeno prednost treba dati poslovima u kojima se dobro osećate.
LJUBAV
Ako želite da sve funkcioniše na skoro idealan način, morate imati dobru volju i određene manire koji predstavljaju vaš zaštitni znak u susretu sa nekim dragim osobama.

Strelac

POSAO
Imate dobar predosećaj i zato ulažete ogromnu energiju i spremni ste da prihvatite određeni rizik u dogovoru sa saradnicima. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju skoro nevažne.
LJUBAV
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, a nečije prisustvo ili postupci mogu da vas podignu u oblake. Nema sreće bez nečije blizine i dodira.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Jarac

POSAO
Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da vas ostete više nego što je potrebno.
LJUBAV
Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO
Situacija koja za nekog izgleda nemoguća, za vas predstavlja moguće i dostupno rešenje, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku tajnu formulu koja donosi dobitak.
LJUBAV
Potrudite se da obradujete voljenu osobu. Gest iskrene pažnje ume da očara ili da izazove velike emocije i oduševljenje. Podelite tu radost sa svima koje volite.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

Ribe

POSAO
Imate dobar uvid u nova poslovna dešavanja, ali ne možete uvek sve konce držati u svojim rukama. Velike ambicije treba pravilno dozirati. Procenite najbolji trenutak za akciju.
LJUBAV
Pred voljenom osobom umete da ostavite utisak koji odgovara vašim potrebama, ali zapitajte se kuda sve to vodi? Svoj odraz najbolje možete videti u nečijim očima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.
(IZVOR: jutarnjiglasnik/Simona Martinuzzi)

Komentari

One Response to Horoskop za subotu, 12. avgust

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA