Logo-Glas

O njenoj guzi pišu svjetski mediji, Hrvati je napadaju, a tata aplaudira!(VIDEO)

8. Oktobra 2017.

873x400Sara Seifert (18) postala je prava zvijezda u Hrvatskoj nakon što se pojavila u šou programu “Supertalenat”, a sada je red da postane popularna u cijelom svijetu. Britanski “Daily Mail” objavio je članak o seksi plesačici.

Oni su nahvalili njene plesne sposobnosti i izgled, ali su naglasili i to kako je njen tata podržao ovaj provokativni nastup.

Sara je pokazala zavidne sposobnosti u tverkovanju, a njen izazovni ples je podijelio javnost.

Jedna članica žirija je ples nazvala “pozivom za parenje”, neki su počeli da je razapinju na društvenim mrežama, dok je drugi hvale. Nakon čitave buke, oglasila se i Sara koja je objasnila svoje viđenje čitave situacije.

Ističe da ne vidi ništa sporno u načinu na koji je njen otac navijao za nju, jer je roditeljli podržavaju onome što ona voli i znaju koliko truda ulaže u to.

Tverkovanje je naučila preko YouTubeu. Za četiri godine koliko se bavi ovim plesom, trenira svaki dan, osim nedjeljom kada se odmara. Sada zbog šou programa u kojem učestvuje trenira i po četiri do pet sati dnevno.

(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Pogledajte kako je Zdravko Mamić lumpovao s Radom Manojlović na svadbi... // Nedavna svadba Maria Mamića, sina savjetnika Dinama Zdravka Mamića, potrajala je do šest ujutro, a zvanice u Zagrebu je uz zvuke folk muz...
Popila je četiri votke s energetskim pićem: Sutra je na internetu vidj... // Cijelog tog dana Anu S. iz Minasote jurio je umor. Iz kuće je izašla neispavana, noge su joj klecale. Ali morala je na zabavu svoje najbo...
Stakleni most u Kini počeo da se lomi (VIDEO) // Stakleni most u Kini počeo je da se "lomi" pod nogama turista, prenijela je agencija RIA novosti. Poslije prolaska vodiča turističke gru...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA