Logo-Glas

O njenoj guzi pišu svjetski mediji, Hrvati je napadaju, a tata aplaudira!(VIDEO)

8. Oktobra 2017.

873x400Sara Seifert (18) postala je prava zvijezda u Hrvatskoj nakon što se pojavila u šou programu “Supertalenat”, a sada je red da postane popularna u cijelom svijetu. Britanski “Daily Mail” objavio je članak o seksi plesačici.

Oni su nahvalili njene plesne sposobnosti i izgled, ali su naglasili i to kako je njen tata podržao ovaj provokativni nastup.

Sara je pokazala zavidne sposobnosti u tverkovanju, a njen izazovni ples je podijelio javnost.

Jedna članica žirija je ples nazvala “pozivom za parenje”, neki su počeli da je razapinju na društvenim mrežama, dok je drugi hvale. Nakon čitave buke, oglasila se i Sara koja je objasnila svoje viđenje čitave situacije.

Ističe da ne vidi ništa sporno u načinu na koji je njen otac navijao za nju, jer je roditeljli podržavaju onome što ona voli i znaju koliko truda ulaže u to.

Tverkovanje je naučila preko YouTubeu. Za četiri godine koliko se bavi ovim plesom, trenira svaki dan, osim nedjeljom kada se odmara. Sada zbog šou programa u kojem učestvuje trenira i po četiri do pet sati dnevno.

(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Proizvodnja peleta od ambrozije (VIDEO) // SRBAC - Ideja da od ambrozije napravi pelet, pošla je za rukom Radetu Vujiću iz sela Sitneši nadomak Srpca. Komšije su se smijale, priča ...
Tragedija: Htio da zaradi, pa snimio vlastitu smrt i pao sa 62. sprata... // Ekstremni sportista i ovisnik o adrenalinu Vu Jongning (26) stradao je kada je pao sa vrha nebodera. On je naime, pokušavao da izvede ak...
Pogledajte kompilaciju najluđih klipova u 2017. (VIDEO) // Neki od najboljih snimaka koji su nam u 2017. oduzimali dah spojeni su u jedan video. Ako ste slučajno propustili neki od njih – spremit...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA