Logo-Glas

O njenoj guzi pišu svjetski mediji, Hrvati je napadaju, a tata aplaudira!(VIDEO)

8. Oktobra 2017.

873x400Sara Seifert (18) postala je prava zvijezda u Hrvatskoj nakon što se pojavila u šou programu “Supertalenat”, a sada je red da postane popularna u cijelom svijetu. Britanski “Daily Mail” objavio je članak o seksi plesačici.

Oni su nahvalili njene plesne sposobnosti i izgled, ali su naglasili i to kako je njen tata podržao ovaj provokativni nastup.

Sara je pokazala zavidne sposobnosti u tverkovanju, a njen izazovni ples je podijelio javnost.

Jedna članica žirija je ples nazvala “pozivom za parenje”, neki su počeli da je razapinju na društvenim mrežama, dok je drugi hvale. Nakon čitave buke, oglasila se i Sara koja je objasnila svoje viđenje čitave situacije.

Ističe da ne vidi ništa sporno u načinu na koji je njen otac navijao za nju, jer je roditeljli podržavaju onome što ona voli i znaju koliko truda ulaže u to.

Tverkovanje je naučila preko YouTubeu. Za četiri godine koliko se bavi ovim plesom, trenira svaki dan, osim nedjeljom kada se odmara. Sada zbog šou programa u kojem učestvuje trenira i po četiri do pet sati dnevno.

(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Erotski ples radnica ukrajinske granične patrole postao internet senza... // Seksi snimka polugolih službenica ukrajinske granične kontrole koje plešu uz ritmove korejskog pjevača Psyja postala je internet senzacij...
Najljepše od Mundijala do sada: Prezgodne navijačice okupirale Rusiju... // Svjetsko prvenstvo već nekoliko dana donosi radost i suze navijačima širom svijeta. Neizostavan dio ovog velikog takmičenja svakako su p...
Hip hop iz Kuršumlije posvećen Orlovima (VIDEO) // Euforija drma cijeli svijet! Mundijalska groznica trese i Srbiju! Hip hoperi iz Kuršumlije Ćače i Đavo napravili su pjesmu i spot posveć...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA