Logo-Glas

I OBREN PETROVIĆ PODRŽAO DODIKA: Nadam se da će brzo biti formiran Savjeta ministara

6. Avgusta 2019.

Predsjednik Povjereništva dobojskog SNSD-a Obren Petrović izrazio je zadovoljstvo jer je potpisan sporazum o principima formiranja vlasti na nivou BiH, te izrazio nadu da će vrlo brzo novi saziv Savjeta ministara početi da radi u punom kapacitetu.

“To će biti dobro za sve građane BiH, a time i Republike Srpske”, rekao je Petrović na konferenciji za novinare u Banjaluci nakon sastanka lidera vladajuće koalicije u Republici Srpskoj. 

On očekuje da će sporazum izazvati brojne komentare, te ocijenio da kritike nemaju nikakvu svrhu, te da treba ići naprijed. 

Partije koje čine vladajuću koaliciju u Republici Srpskoj podržale su danas sporazum koji su juče potpisali predsjednici SNSD-a, HDZ-a i SDA Milorad Dodik, Dragan Čavić i Bakir Izertbegović. 

Učesnici današnjeg sastanka ocijenili su da je sporazum u skladu sa Rezolucijom o vojnoj neutralnosti i svim aktima Narodne skupštine Republike Srpske. 

Sastanku su prisustvovale delegacije SNSD-a, DNS-a, SP-a, Demosa, Ujedinjene Srpske i NDP-a. 

Lideri SNSD-a Milorad Dodik, HDZ-a BiH Dragan Čović i i SDA Bakir Izetbegović postigli su juče u Sarajevu sporazum o principima formiranja Savjeta ministara.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA