Logo-Glas

Imaju previsoke kriterije pa će radije ostati same: Žene u ovom horoskopskom znaku teško nađu ljubav

12. Juna 2018.

horoskopJedan horoskopski znak ima toliko izražajne kriterije koji ih, nažalost, često osude na samoću. To je žena Jarac. Njen stav prema životu je realan. Ona voli stabilnost i cijeni samo one ljude koji imaju određene vrijednosti u skladu sa njihovim uvjerenjima.

Žena Jarac ne voli gubiti vrijeme u životu na beznačajne ili bezvrijedne situacije. Ona prezire sanjarenja i maštovite razgovore. Žena rođena u znaku Jarca tačno može procijeniti tok pojedinih događaja i dobar je organizator. U poslu, kao i u životu, ona ne želi privlačiti pažnju drugih ljudi na bilo koji način. Ona je diskretna i radi vrijedno kao mrav.

Usamljenost je njeno utočište. Ona odlučuje da sama živi i nekako po strani. Ne možemo reći da je vrlo optimistična, a život je nešto veoma ozbiljno za nju. Žena rođena u znaku Jarca ne očekuje puno radosti i sreće od svog partnera jer ne vjeruje u čuda.

Kada dođe do zadovoljstva, ne prihvata to kao obavezu već kao pravi poklon.

Žena u znaku Jarca rijetko doživljava veliku i iskrenu ljubav. Kada voli ili još bolje, kad odluči priznati da voli, to obično biva nakon dugog upoznavanja sa muškarcem.

Kad odluči napraviti važan korak, to je obično za cijeli život. Njen partner mora biti maksimalno strpljiv. Međutim, trebate znati da mnogi pripadnici ovog znaka često ostaju sami cijeli život. Čak i kada se žene Jarčevi udaju, a to se često dešava u zrelim godinama, više to rade iz nekog razloga nego zbog srca i iskrenih osjećanja.
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

PRAKTIČAN SAVJET: Ovako postavljen ventilator radi bolje od svake klim... // Ako želite da rashladite sobu u kojoj spavate, a nemate klima-uređaj, ventilator uperite da duva kroz prozor. Iako djeluje nelogično da d...
Kakve muškarce privlačite prema znaku horoskopa? // Bilo da ste u vezi ili da želite da pronađete partnera, postoji nešto posebno u vama što je, smatraju astrolozi, zapisano u zvijezdama. ...
Meksička navijačica zaludjela svijet savršenim grudima // Iz dana u dan iz Rusije stižu fotografije atraktivnih djevojaka koje sa tribina bodre svoje reprezentacije. Posljednja u nizu je atrakti...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA