Logo-Glas

Izabrani najbolji sportisti Dervente

30. Decembra 2017.

Дервента - најбољи спортистиDERVENTA – Kik bokserka Kristina Čečavac i fudbaler “Tekstilca” Vladanko Komlenović proglašeni su najboljim sportistima opštine Derventa za 2017. godinu.

Čečavac je članica Kluba borilačkih vještina Derventa i po drugi put u nizu izabrana za najbolju sportistkinju.

“Prvak sam BiH i osvojila sam drugo mjesto na Evropskom prvenstvu u Skoplju. Priznanje mi znači mnogo i to je motivacija da i dalje nastavim baviti se sportom”, rekla je ona novinarima.

Fudbaler Komlenović rekao je da priznanje, osim njemu, pripada i klubu, igračima, stručnom štabu i rukovodstvu kluba.

“Četiri godine pružamo dobru igru i predstavljamo naš grad u najboljem izdanju”, rekao je Komlenović koji se zahvalio na dodijeljenom priznanju.

Za najperspektivnijeg sportistu proglašen je Sergej Teofilović, član Tekvondo kluba Derventa, a najbolji sportski kolektiv je Tekvondo klub.

Priznanje su dobile ženske i muške ekipe Sportsko-ribolovno društvo “Ukrina” iz Dervente.

Izbor sportiste je realizovalo Javno preduzeće “Derventski list i Radio Derventa”, pod pokroviteljstvom načelnika opštine Derventa Milorada Simića.
Priznanja izabranim sportistima uručili su načelnik Simić i direktor “Derventskog lista i Radio Dervente” Čedo Vujičić.

Načelnik Simić je čestitao svim izabranim sportistima na postignutim rezultatima i promovisanju Dervente na brojnim takmičenjima.

“Četiri odsto budžeta izdvajamo za sport i neće izostati podrška. Uvijek su vrata načelnika opštine otvorena njima i sportskim radnicima”, izjavio je načelnik Simić.

Vujičić je rekao da će preduzeće i dalje biti uz sportiste i afirmisati ih putem sedmične novine “Derventski list”.

“Cilj je da u prvi plan istaknemo one koji se bave sportom, da dodijelimo priznanja onima koji su proglašeni najboljima. I narednih godina nastavljamo sa započetom tradicijom”, rekao je Vujičić.

Proglašenje najboljih u sportu obavljeno je sinoć u Sportskoj dvorani Derventa, u sklopu završnice turnira u malom fudbalu.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

“Asocijacija auto škola BiH”: Završene pripreme za poskupl... // Cijene vozačkih ispita na nivou cijele BiH trebalo bi da poskupe, a za koliko, to će zavisiti od svake autoškole i samo se čeka novi pr...
Dobojlija pijan prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u centru grada, pa uh... // DOBOJ - Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj juče su lišili slobode Z.P. sa područja grada Doboja, ...
U školi za vozače ne uče da voze // BANJALUKA, RUDO - U toku školovanja za zanimanje vozač motornih vozila srednjoškolci u RS ne prolaze praktičnu obuku, nego samo teoretski...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA