Logo-Glas

IZBORNA SKUPŠTINA GFS DOBOJ: Povjerenje Zlatku Spasojeviću

31. Marta 2016.

Picture

DOBOJ – Delegati Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Doboj na Izbornoj skupštini su ponovo ukazali povjerenje Zlatku Soasojeviću, koji će i u narednom periodu obavljati funkciju predsjednika. Od 33 prisutna delegata 31 je dao glas Spasojeviću, dok je protivkandidat Borislav Railić iz Dervente dobio dva glasa.

Ovakav ishod glasanja još jedan je dokaz dobrog i kvalitetnog rada, kako predsjednika, tako i svih fudbalskih organa u proteklom četvorogodišnjem periodu. O tome šta je urađeno i koji su zadaci pred novim skupštinskim sazivom govori Zlatko Spasojević.

– Gradski fudbalski savez Doboj, koji u svom sastavu ima članice sa područja opština Petrovo, Derventa, Teslić i Stanari, je posle Bijeljine najrazvijeniji savez u Republici Srpskoj. Bez obzira na finansijsku situaciju u proteklom periodu ni jedna članica nas nije napustila. Štaviše, formirani su novi fudbalski kolektivi, a to su OFK Čelik i ŽFK Čelik Doboj, OFK Fer plej Doboj, OFK Sporting Teslić, a FK Srpski sokolovi iz Boljanića nakon dvogodišnje pauze obnovio je rad, i od naredne fudbalske sezone takmičiće se u MFL Doboj – ističe Spasojević.

Koji rezultati su najvažniji u proteklom periodu, kako su protekli izbori i kako je vršen izbor novog skupštinskog tijela?

– Kao najveći uspjeh u proteklom periodu, pored kvalitetno organizovanog takmičenja u okviru MFL, smatramo vraćanje u okrilje Saveza fudbalskih klubova Ozren iz Petrova, Zvijezde iz Kamuža, Ukrine iz Čečave, kao i ŽFK Sloga iz Kakmuža. Naravno, za sav ovaj posao bilo je potrebno mnogo truda i rada svih organa Saveza, a to se pokazalo i na Izbornoj skupštini. Naime, tok Skupštine protekao je u korektnoj atmosferi, a sve odluke bile su skoro jednoglasne. Činjenica da je od 35 delegata Skupštini prisustvovalo 33, jasno govori o radu i angažovanju Izvršnog odbora kao i klubova iz kojih su birani. Zbog toga smo imali i velikih problema oko izbora najboljih u skupštinski sastav, ali uzeli smo one za koje smatramo da će moći dostojno svojim radom doprinijeti boljem i kvalitetnijem radu Opštinskog fudbalskog saveza Doboj – naglašava predsjednik Spasojević.

Koliko će novi članovi Izvršnog odbora i drugih tijela Skupštine moći da odgovore velikom zadatku u narednom periodu?

– Visokim stepenom usaglašavanja postigli smo cilj, a to je da će novi članovi u svim organima Saveza raditi na izvršavanju postavljenih zadataka Planom rada za naredni period, a prvenstveno na afirmaciji mladih sportista, ekipa i sredina iz koje su delegirani. Nastavićemo rad na stvaranju fer i korektnih odnosa među članicama Saveza, kao i jačoj saradnji sa PFS Doboj, FSRS i ostalim sportskim udruženjima – rekao je predsjednik GFS Doboj.

Na Skupštini su izabrani organi i tijela koji će u narednom četvorogodišnjem periodu voditi GFS Doboj.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA