Logo-Glas

Uskoro završetak gradnje odmarališta u Gornjim Vrelima

26. Aprila 2016.

231

BROD – U toku su radovi na izgradnji odmarališta u mjesnoj zajednici Gornja Vrela, na području opštine Brod.

Ovaj projekat, koji se realizuje uzajamnom saradnjom između mještana ove mjesne zajednice, Opštinske uprave i JP „Šume Republike Srpske“, podrazumjeva izgradnju odmarališta-ljetnikovca, te montažu nadstrešnice, krova kao i pratećih sadržaja.

– Veoma smo zahvalni svim građanima koji su pomogli i koju su učestvovali u ovoj akciji, a posebno se zahvaljujemo Načelniku opštine, koji je omogućio realizaciju jedne lijepe ideje – izjavio je Savo Đukić, predsjednik Savjeta MZ Gornja Vrela.

5Projekatna ideja je započela u toku prošle godine, kada su građani, otkupili 2000m2 zemljišta, na kome se gradi odmaralište. Nakon toga, Opštinska uprava Brod obezbijedila je materijal za igradnju temelja i dodatnih sadržaja.

– Imam veliku čast da prisustvujem jednoj ovako dobro organizovanoj akciji naših brođana, koji još jednom pokazuju da zajedničkim snagama mogu da urade velike stvari – istakao je Ilija Jovičić, Načelnik opštine Brod.

U saradnji sa Javnim preduzećem „Šume RS“, obezbijeđeno je 30m3 drvnih sortimenata, koji su iskorišteni za građu i krov na ovom objektu.

Jovičić se zahvalio svim učesnicima ove akcije na njihovom trudu, i želji da naprave jedno reprezentativno odmaralište koje mogu da koriste svi građani.

Završetak radova se očekuje u naredna tri dana.

(IZVOR: Opština Brod)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA