Logo-Glas

Izmislila pljačku da se ne bi skućila s partnerom

13. Januara 2018.

kradja-torbice-e1488366452603MODRIČA
– Tvrdnja Šamčanke Milke Đ. (54) da je opljačkana u Modriči dobila je nesvakidašnji obrt, nalik španskoj sapunici, jer se na kraju ispostavilo da je razbojništvo izmislila zbog poprilično bizarnog razloga – neodlučnosti da li će s partnerom investirati u krov nad glavom.

Ona je digla policiju na noge nakon što se prije nekoliko dana obratila Policijskoj stanici Modriča te prijavila da joj je usred dana, dok je pokušavala da podigne keš s bankomata, prišao muškarac kojeg ne poznaje.

Uz ostalo, ustvrdila je da joj je on mimikom pokazao na džep svoje jakne, zbog čega je pomislila da ima oružje, a zatim joj pokazao da nastavi hodati ulicom do mercedesa, koji je stajao u blizini.

Šamčanka je pritom ispričala policajcima da muškarac koji ju je presreo nije bio maskiran, ali jeste drugi, koji ih je čekao u mercedesu.

– Po njenoj priči, kada je ušla u vozilo dvojica neznanaca su joj ukrali torbicu s parama, ali i bankovne kartice, kao i lične stvari i dokumenta. Odvezli su je, kako je tvrdila, na regionalni put Modriča – Doboj, gdje su zaustavili auto, te od nje zatražili da izađe napolje – rekli su iz policije.

Ona je, prije nego što će ovo ispričati policiji, došla pred jednu kuću u Modriči, gdje je proslavljana krsna slava, te kucala na vrata, a kada je izašao jedan momak rekla mu je da je opljačkana, te da pozove policiju. Kada su policajci došli, isto je rekla i njima. Policajci su, međutim, utvrdili da se radi o lažnoj prijavi.

– Policija je utvrdila da je ona 10. januara torbicu s novcem, ličnim stvarima i dokumentima ostavila u devastiranoj kući u Modriči, nakon čega je oko 15.20 Policijskoj stanici Modriča prijavila pljačku – saopšteno je u petak iz policije.

Tokom krim-obrade Milka je u potpunosti priznala da su njene tvrdnje bile izmišljotina, a torbica sa svim predmetima je pronađena.

– Utvrđeno je da je zaista bila kod bankomata, gdje je došla da podigne pare. Međutim, tada se predomišljala da li da uopšte diže pare, koje je trebalo da uloži s partnerom kako bi kupili stan i kuću. Na kraju je odlučila da prijavi pljačku kako bi zavarala partnera – pojašnjava izvor “Nezavisnih”.

Šamčanka je računala da ju je snimila samo kamera s bankomata, ali ne i okolne kamere pored banke, koje su zabilježile da joj niko nije prilazio niti joj signalizirao da uđe u mercedes.
(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA