Logo-Glas

JA SAM INVALID, ŽENE ME SE PLAŠE: Tužna ispovijest čovjeka čiji je polni organ dug 48 centimetara (VIDEO)

31. Avgusta 2018.

20171221193415_457142Roberto Eskvivel Kabrera (52) iz Amerike je muškarac koji svoju muškost smatra velikim invaliditetom.

Naime, polni organ je dugačak čak 48 centimetara i žene se zbog toga plaše opšiti s njim.

On je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi.

Međutim, osim problema koji ima sa ženama, njegova muškost mu onemogućava da nađe odgovarajući posao. On je pokušao na različite načine to dokazati kako bi ga vlast proglasila invalidom i dodijelila mu zasluženu pomoć.

Takođe, Roberto se nada da će uskoro moći ići na operaciju smanjenja spolnog organa kako bi mogao nastaviti normalan život.

– Poznat sam jer imam najduži penis na svijetu. Ne znam nikoga ko bi se mogao pohvaliti tolikom dužinom – rekao je za jednu TV stanicu Roberto, koji je svojevremeno tražio od meksičke vlade da ga proglasi invalidom jer ga organ ometa u obavljanju svakodnevnih poslova, a ta mu je želja i ispunjena.

Država mu svaka četiri mjeseca isplaćuje naknadu, ali to mu nije dovoljno za preživljavanje te se hrani se u javnim kuhinjama.

Inače, Meksikanac kaže da je polni odnos pokušao imati dva puta, ali u tome nije nijednom uspio jer su mu se partnerice preplašile, prenosi Avaz.
(IZVOR: Srpskainfo/Avaz)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA