Logo-Glas

Jelena Karleuša najplaćenija zvijezda na estradi

6. Juna 2019.

Jelena Karleuša ubjedljivo je najplaćenija domaća muzička zvijezda kada su nastupi u klubovima u pitanju, pošto joj je cijena nedavno “skočila” za nekoliko hiljada evra!

Naime, Jelenin nastup u klubu više ne košta 12.000, već 15.000 evra, čime je zauzela 1. mjesto kao najplaćenija zvijezda na estradi, piše Telegraf.

“Jelena je uvijek bila u top 5 najplaćenijih domaćih pjevača, ali se cijena njenog nastupa povećala. Sada je 15.000 evra, a prije toga je bila 12.000 i 10.000, zavisi, kako gdje. Na cijenu utiče svašta – na prvom mjestu pjesme i to što neko pruži publici na svom nastupu, a Jelena zaista daje svoj maksimum”, kaže izvor Telegrafa.

“Njeni nastupi koštaju malo više od drugih, jer ona u svoje nastupe u klubovima ulaže. Nije pjevač koji stane na binu sa bendom i nema ništa pored toga. Kada je Jelena u pitanju tu su kostimi, svjetla, igračice, led ekrani…”, izjavio je izvor za Telegraf.

Jelena je ovaj status opravdala sinoćnim nastupom u Portu, za koji su zaposleni rekli da su sve karte rasprodate prije nedjelju dana.

Pjevačica je napravila spektakl u beogradskom lokalu, koji su pratili i javne ličnosti poput Mire Škorić, Đorđa Davida i Sofije Milošević.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA