Logo-Glas

Jerinić stavio mandat na raspolaganje Dodiku

22. Novembra 2018.

jerinićSARAJEVO
– Zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara Boris Jerinić izjavio je Srni da je danas i zvanično stavio mandat na raspolaganje predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

Jerinić je istakao da nikada nije radio na štetu Republike Srpske, ali da će uvijek poštovati odluke srpskog člana Predsjedništva, čiji rad poštuje i kojem daje mandat na raspolaganje.

– Shodno Vašem pozivu da svi funkcioneri iz Republike Srpske u institucijama BiH podnesu ostavke na svoje funkcije, obavještavam Vas da sam spreman da dam svoj mandat Vama na raspolaganje. Ukoliko je potrebno da podnesem ostavku, podnosim je odmah – navodi se u dopisu upućenom predsjedavajućem Predsjedništva BiH.

САРАЈЕВО, 22. НОВЕМБРА /СРНА/ - Замјеник министра одбране у Савјету министара Борис Јеринић изјавио је Срни да је данас и званично ставио мандат на располагање предсједавајућем Предсједништва БиХ Милораду Додику.

Dodik je pozvao funkcionere Republike Srpske u zajedničkim institucijama BiH da podnesu ostavke i naveo da oni nemaju njegovo povjerenje, jer su vodili politiku suprotnu politici Srpske.

Dodik je rekao da ne želi da sprovodi nikakvu silu, ali smatra da bi podnošenje ostavki bilo pristojno, s obzirom na to da je narod glasao za politiku koja je suprotna njihovoj.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA