Logo-Glas

JOŠ JEDNO FUDBALSKO NOVOROĐENČE: Osnovan OFK Čelik

17. Aprila 2015.

OFK Čelik - amblemDOBOJ – Fudbalska porodica dobojske regije dobija još jedno novorođenče. U nedjelju, na Stadionu sportskih igara u Doboju u 15,30 sati biće promovisan rad Omladinskog fudbalskog kluba Čelik. Biće to još jedna Škola fudbala koja će u svoje redove prihvatiti dječake i djevojčice svih uzrasnih kategorija do omladinske i kadetske selekcije.

– U dogovoru sa rodbinom i  nekoliko prijatelja odlučili smo da registrujemo Fudbalski klub Čelik. U okviru kluba radiće Škola fudbala u kojoj će fudbalsko znanje, uz rad sa školovanim trenerima, sticati dječaci i djevojčice i to od najmlađih do juniorske i kadetske selekcije. Iako smo OFK Čelik registrovali prije nekoliko dana interes mladih fudbalera i roditelja je veliki. Na prvom okupljanju u Osječanima, gdje ćemo koristiti dvoranu, bilo je tridesetak dječaka i desetak djevojčica a prijave su počele da pristižu i iz drugih mjesta. Ipak, promociju kluba kao i podjelu sportske opreme obavićemo u nedjelju u Doboju na Stadionu sportskih igara. Pored već prijavljenih dječaka i djevojčica na stadionu ćemo vršiti upis dječaka i djevojčica iz Doboja, a njih je prema posljednjoj evidenciji više od četrdeset – kaže Mladen Todorović Todor, predsjednik Skupštine OFK Čelik Doboj.

Kako se očekuje na prigodnoj promociji OFK Čelik na Stadionu sportskih igara okupiće se veći broj fudbalskih radnika, među kojima će biti i Miroslav Lazić, predsjednik Komisije za ženski fudbal u FSRS i član Komiteta fudbalskog saveza BiH za omladinski i ženski fudbal, a pozvani su i predstavnici škola fudbala sa regije Doboj.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA