Logo-Glas

Kasapović na čelu teslićkog SDS umjesto Miličevića

15. Juna 2019.

Umjesto Milana Miličevića, za prvog čovjeka teslićkog SDS, izabran je Milan Kasapović. Tako su odlučili delegati na Izbornoj skupštini ove stranke u Tesliću.

On je predsjednik Kluba odbornika te stranke u lokalnom parlamentu i jedan od Miličevićevih najbližih saradnika.

– Samim tim ukazana mi je velika čast, a pred mene stavljena velika obaveza i velika odgovornost da nastavimo uspjehe koje je SDS imao u Tesliću – istakao je Milan Kasapović, novoizabrani predsjednik OO SDS Teslić.

Dobro upućeni izvori iz SDS tvrde da je Miličević prepustio poziciju Kasapoviću jer je ubjeđen da će on na mjesto republičkog predsjednika te stranke. Da će zasigurno u trku za prvog čovjeka SDS, Miličević je danas još jednom potvrdio.

– To znači da se iz te kandidature neću povući i da ću ući u taj izborni demokratski ciklus sa namjerom da pobijedim. Da li će se to dogoditi to zavisi, naravno, od delegata – naglasio je Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS.

Kako on kaže transparentnost u glasanju treba da bude budućnost izbornog procesa u BiH. Upravo zbog toga, poručuje, teslićki SDS na današnjoj Skupštini promovisao je i skeniranje glasačkih listića.

(IZVOR: ATV)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA