Logo-Glas

KATOLIČKI SVEŠTENIK BJEŽAO OD FATALNE SAŠKE: “On je i dalje ludo zaljubljen u mene”

14. Aprila 2018.

saškaDOBOJ
– U Osnovnom sudu u Doboju juče je nastavljeno suđenje u slučaju iznude novca troje mladih ljudi iz Modriče od katoličkog sveštenika I. K.

Mada nije bila pozvana pred zgradu suda došla je i Saška Kovačević (22) koja je priznala krivično djelo i nagodila se s tužilaštvom na temelju čega je osuđena na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, piše 24sata.hr.

Nešto prije 12 sati pred sud je došao i sveštenik, ali kada je na drugoj strani ceste vidio Sašku, okrenuo se i telefonirajući se uputio prema zgradi policije koja se nalazi u blizini. Saška je prešla ulicu i krenula za njim, ali on je ubrzao korak, očito je bilo da bježi od djevojke koja ga je pokušavala stići.

– Pozvala sam ga dva puta po imenu, ali se on nije osvrtao. Htjela sam razgovarati s njim – rekla je Saška.

Sveštenik je ušao u zgradu policije odakle su ga tajnim hodnicima proveli u sud gdje se pojavio pred sutkinjom Vesnom Mikerević. Na isti način je napustio zgradu suda ponovo izbjegavši susret da Saškom.

Kako 24sata.hr nezvanično saznaje, I. K. je na upite advokata Mila Joksimovića, jednog od optuženih za ucjenu sveštenika i tužioca, uglavnom odgovarao sa: “Ne sjećam se”.
– Biće zanimljivo kada moj klijent bude davao svoju izjavu nakon koje će sigurno biti puno toga jasnije u ovom slučaju – rekao je advokat Joksimovića ne otkrivajući što će to Joksimović reći.

saškaSaška Kovačević  u Doboj nije došla kao fatalna crnka, već kao crvenokosa.

– Malo sam promijenila svoj imidž, ali to mi nije pomoglo da me sveštenik ne prepozna, jer je on i dalje ludo zaljubljen u mene i sve ovo što je uradio to je zbog ljubomore kada je saznao za moju vezu s Vasiljevićem s kojim više nemam ništa – rekla je Saška Kovačević.
(IZVOR: Srpskainfo)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

DJEVOJKA

VIJESTI

MIX ZONA