Logo-Glas

Ko će da vodi SNSD u Doboju?

11. Marta 2015.

Spomenko Vasilić, predsjednik GO SNSD DobojDOBOJ – Do kraja sedmice trebalo bi da bude poznato ko će da vodi dobojski SNSD.

Nezvanično, osim aktuelnog predsjednika Spomenka Vasilića spominju se dugogodišnji sekretar Vlade, Vlado Blagojević i direktor “Elektrodoboja” Milenko Cvijanović. Vasilićev ostanak značio bi pobjedu struje bliže SDS-u koju podržava i nekadašnji predsjednik Uroš Gostić. Vasilić danas nije odgvorao na pozive, ali se oglasio juče uz podršku nekoliko kolega.

– Neke priče koje pokušavaju da se plasiraju u javnost nisu istinite i SNSD je opozicija i radiće opoziciono u narednom periodu i priče koje idu u drugom smjeru  nisu tačne – rekao je Spomenko Vasilić, predsjednik GO SNSD.

Ostatak stranke ne misli tako, ali pred kamere  ne žele. Navodno im je draža opcija da stranku preuzme Vlado Blagojević, što je izvjesnije, jer Milenko  Cvijanović navodno za tu pozociju nije zainteresovan. Netrpeljivost među strujama je kako se priča po kuloarima tolika da je nedavno predsjednik stranke intervenisao i prekinuo sjednicu gradskog odbora.

Da djeluju različito više je nego očito. Vasilić se tek juče oglasio o priči o turskom svijetu i zatražio mirno rješavanje u skupštinskim klupama, za razliku od nekih odbornika koji su najavili peticiju. I članstvo je ogorčeno i očekuje zaokret od dugogoidnšnje politike bliske SDS-u.

Sve će biti poznato do subote, kada je zakazan i glavni odbor stranke u Banjaluci. Istog dana i predsjednik Milorad Dodik trebalo bi da dođe na osmomartovsku proslavu u Doboj, a od odluke koju će donijeti prije toga, zavisiće ko će se na njoj pojaviti, ali i ostati vjeran stranci.

(IZVOR: ATV)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA