Logo-Glas

Kršić kandidat za načelnika Stanara

17. Januara 2015.

Mladen Kršić SDS StanariSTANARI – Pod sloganom “Za dobar početak” Opštinski odbor SDS-a započeo je danas kampanju za prve izbore u Stanarima, i predstavio Mladena Kršića kao kandidata za načelnika opštine, te 16 kandidata za buduću Skupštinu opštine.

– Stvari koje se dobro počnu, sigurno će se dobro i završiti, tako da mogu da kažem da će SDS u Stanarima sigurno pobijediti. Imamo plan i program za sutra kada osvojimo vlast, i SDS će sigurno nastojati da u svojim prioritetnim zadacima, nastojati da što prije konstituiše opštinsku upravu koja će raditi na dobrobit građana, i to će biti uprava koja neće biti ni glomazna, ni prezaposlena, a radiće se po evropskoj povelji za lokalnu samoupravu – kaže Mladen Kršić, SDS-ov kandidat za načelnika opštine, te dodaje da će u budućoj upravi raditi “35 najbolje odabranih ljudi, i još toliko u pratećim firmama”.

Mi praktično krećemo “sa ledine”, ističe Kršić i “mnogo truda, znoja, rada, uma i pameti trebati da se sve to postavi na noge, jer ništa ne može preko noći”.

Mladen Bosić, predsjednik SDS-a, rekao je da s obzirom da je većina kandidata sa liste za Skupštinu opštine nezaposlena, prioritet buduće vlasti će biti da mještani Stanara radno mjesto pronađu u elektroenergetskom objektu koji su u tom mjestu gradi.

Ognjen Tadić, potpredsjednik SDS-a, kaže da su opštine Gacko i Ugljevik su veoma slične Stanarima, jer imaju bogate resurse koji omogućavaju razvoj u energetskoj oblasti.

– Ovdje postoji samo obaveza građana da misle o sebi i o svojim interesima, i najbolje će ih definisati ukoliko budu imali od dobrog početka, od starta na čelu opštine ljude poput Mladena Kršića, i drugih ljudi iz SDS-a koji će beskompromisno, istrajno i autentično zastupati njihove interese – kazao je između ostalog Tadić.

(IZVOR: Nezavisne)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA