Logo-Glas

Kvržić zadužio broj 32: Želim igrati Serie A

15. Januara 2015.

Zoran KvržićDanas je obavljeno i zvanično predstavljanje Zorana Kvržića u novom klubu, italijanskoj Speziji. Očekivano, najviše poteškoća izazvalo je njegovo prezime, pa je morao pripomoći voditelju “programa”.

– Zoran Kvržić! Nadam se da ću dobrim igrama “nagovoriti” navijače da zapamte moje ime – rekao je Kvržić na otvaranju pres-konferencije i izazvao osmijehe u multimedijalnoj sali “Rino Kapelaci”.

Uslijedilo je pitanje o prvim utiscima i ambicijama.

– Od saigrača koji su ovdje došli ranije čuo sam samo riječi hvale. Prvi utisci su vrlo pozitivni, sada vidim da su bili u pravu. Želim igrati i dati svoj doprinos u ostvarenju ciljeva.

Kvržić je zadužio dres sa brojem 32, koji će nositi u narednih šest mjeseci, a i duže ukoliko se Spezia plasira u Serie A.

– Jako sam srećan što ću nositi dres ovog kluba. Ovo je velika prilika za mene i nadam se da ću pomoći da ostvarimo istorijski plasman u najjači rang takmičenja. Osjećam da sam došao u sredinu gladnu uspjeha, dobro organizovan klub sa jasnim idejama. Spreman sam da dam svoj doprinos i nadam se da ću brzo naučiti italijanski jezik – završio je Kvržić, uz asistenciju prevodioca.

Zajedno sa Kvržićem predstavljeni su i Alen Stevanović, te Nikola Sambo.

POGLEDAJTE VIDEO SA PROMOCIJE:

(AUTOR: Dario Đurić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA