Logo-Glas

LAGANA POP BALADA: Kantautor Igor Vukojević predstavio spot za „Kapiju“ (VIDEO)

4. Maja 2019.

Odlični kantautor Igor Vukojević premijerno je predstavio novi singl i spot „Kapija“.

Lagana pop balada nosi Vukojevićev prepoznatljiv autorski pečat. Osim što je radio muziku, tekst i aranžman za novu pjesmu, Igor ju je u potpunosti i odsvirao u njegovom muzičkom ateljeu, uz Aleka Aleksova, koji je svirao klavijature.

„Kapija“ je ekranizirana u minimalističkom stilu, kako bi se naglasila emocija, a fokus i pažnja publike bili na pjesmi, riječima i melodiji.

– Mislim da muzika treba prvenstveno da se sluša, jer to slušatelja vodi u drugu dimenziju. Odavno se ovdje sve svelo na vizualizaciju, a video je surovo preuzeo primat u muzičkoj industriji. Želim u svojim pjesmama prezentovati drugu vrstu prioriteta i omogućiti da pažnja bude usmjerena na sadržaj, na emociju, jer, kako reče jedan pametan čovjek, estetika je danas bolest nesuštine- kaže Vukojević povodom premijere „Kapije“.

Nakon fantastičnog dueta sa Žanamari Perčić „Srce ne pita“, numerom „Kapija“ Igor nastavlja najavu i pripreme za novi album koji bi trebao biti album prvijenac na hrvatskom tržištu, a koji će biti objavljen u izdanju „Croatia Recordsa“.

(IZVOR: Srpskainfo)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA