Logo-Glas

Lift joj otkinuo nogu nakon što je pala jer je gledala u telefon

3. Januara 2018.

873x400Ženi u Kini lift je otrgnuo nogu nakon što se spotaknla i zaglavila u vratima lifta, jer je očito gledala u mobitel umjesto ispred sebe.

Jeziva snimka prikazuje ženu koja, gledajući u mobitel, ulazi u lift koji se, kako izgleda, zbog određenog tehničkog kvara počeo kretati prije nego je ona ušla u njega. Žena se stoga spotiče na dno lifta i upada u njega, ali dio noge joj ostaje izvan lifta i zaglavljen u vratima koja su se upravo zatvorila, prenosi Index.hr.

Na njenu nesreću, lift se nastavlja kretati i trga joj nogu pri prelasku na gornji sprat zgrade. Žena se grči u bolovima, dok se lift i dalje kreće, sve do trećeg sprata, kada se konačno zaustavlja. Nakon toga, vidi se samo kako leži i čeka pomoć, dok joj je noga potpuno zdrobljena od koljena nadalje.

Na početku snimka vidi se i druga žena iza prve, ispred koje su se zatvorila vrata u kojima je zaglavila noga nesretne Kineskinje. Kako javlja Daily Mail, nesreća se dogodila u poslovnoj zgradi u Šangaju.

Nije poznato je li žena preživjela ovu nevjerojatnu nesreću, koja se navodno dogodila još u julu, ali snimak s nadzorne kamere objavljena je tek nedavno na kineskoj video platformi Iqiyi.

Ovo bi svakako moglo poslužiti kao upozorenje svima koji bulje u mobitele dok se kreću, bilo pješice ili u automobilu – takav neoprez može završiti tragično.

Snimak pogledajte OVDJE i neka vam to bude lekcija da ne gledate u vaše mobitele dok se krećete.
(IZVOR: Avaz)

Čitajte još

Ovaj momak radio je sklekove mjesec dana, a rezultati su zadivljujući ... // Poznato je da se većina ljudi i pored želje da svoje tijelo dovede do savršenstva suočava sa onim problemom "kako natjerati sebe na neku ...
Hrabrost ili ludost? Pogledajte kako ove djevojke u kupaćim kostimima ... // Svi smo u detinjstvu voljeli da se satima igramo, grudvamo i valjamo u snijegu. Ali, da li ste nekad vidjeli da odrasle osobe uskaču u du...
Snimak iz sarajevske teretane postao hit na internetu // Neiskusan član jedne teretane u Sarajevu nedavno je nasmijao cijeli svijet. Naime, na snimku se može vidjeti kako muškarac na potpuno po...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA