Logo-Glas

LIJEP GEST JASMINA BOGDANOVIĆA: Sportska oprema voljenom klubu

11. Jula 2018.

Jasmun Bogdanović predao je opremu Zlatku Spasojeviću, predsjedniku KlubaDOBOJ
– Da se ne zaboravlja klub u kome se naprave prvi fudbalski koraci i stekne puna afirmacija pokazuje i gest Jasmina Bogdanovića. Naime, ovaj vrsni fudbaler, nakon što je prošao sve selekcije u Fudbalskom klubu Sloga iz Doboja, zapao je za oko mnogim fudbalskim klubovima iz Premijer lige BiH, u kojima je proveo nekoliko sezona a zatim se obreo u Norveškoj.

– Pošto sam dobio dobru ponudu i solidne uslove otišao sam iz Zrinjskog u norveški Fudbalski klub Sandnesi ulf za koji igram već drugu sezonu. Tamo sam stekao mnogo prijatelja kako medju fudbalerima sa ovih prostora tako i Notvežana ,odlučio sam da pokrenem inicijativu za nabavku neophodne sportske opreme mome matičnom klubu Slogi. Moju ideju svesrdno su prihvatili Kenan Mehremić i Frode Grottjono iz Fudbalskog kluba Gandal te smo zajednički prikuili sportsku opremu koja će dobro doći selekcijama FK Sloga – kaže Bogdanović.

Jasmun Bogdanović predao je opremu Zlatku Spasojeviću, predsjedniku Kluba (1)

Po dolasku u Doboj posjetio je svoj bivši klub i donio sportsku opremu a to su kopačke, lopte, markeri i druga oprema. Sve to je uručio u prostorijama kluba Zlatku Spasojeviću, predsjedniku i zaželio da se Sloga vrati što prije u viši rang.

– Zahvaljujem se Bogdanoviću, djetetu našeg kluba, na ovako lijepom gestu kao i klubovima i njegovim drugovima koji su učestvovali u prikupljanju opreme. Želim Jasminu da i dalje uspješno nastua za svoj klub i vrata Sloge su mu uvijek otvorena –

Jasmin Bogdanović ostaje u Sandnesi ulf do kraja godine , dokle ima ugovor, a o daljnjoj karijeri odlučiće nakon toga.

Sl. BABIĆ/GlasRegije
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA