Logo-Glas

Lusija Kimani i Srđan Samardžić pobjednici ulične trke u Modriči (FOTO)

1. Jula 2018.

Модрича - Кимани - СамарџићMODRIČA
– Olimpijka BiH Lusija Kimani i prvak BiH na 10 kilometara Srđan Samardžić pobjednici su prve ulične trke u Modriči.

Srn2018-7-1_845792_1Atletičar iz Brčkog Srđan Samardžić apsolutni je pobjednik trke, na kojoj su učestvovala 204 profesionalna atletičara i rekreativaca iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Rusije i Australije.

Drugo mjesto u konkurenciji atletičara osvojio je Alija Imamović iz Sarajeva, a treće Nevesinjac Uroš Gutić.

Модрича - Лусија Кимани - 1


Drugo mjesto u ženskoj konkurenciji zauzela je Marija Lakić, a treće Jelena Kostić.

Модрича - Славко Војводић

Stazu je do kraja istrčao i sedamdesetpetogodišnji Slavko Vojvodić Žućo iz Osijeka u Hrvatskoj. On je istakao da se atletikom aktivno bavi više od 40 godina, te poručio da će trčati sve dok ga zdravlje služi.

Glavnoj trci ulicama Modriče prethodile su trke na 100, 200 i 600 metara za djecu predškolskog uzrasta i četiri starosne grupe učenika osnovne škole.

Модрича - Лусија КиманиStart i cilj trke bili su na Trgu Dr Milana Jelića gdje su uručeni pehari, medalje, te novčane nagrade najbolje plasiranim atletičarima.

Ulične trke organizovao je Atletsko-rekreativni klub Modriča u saradnji sa opštinom i generalnim sponzorom preduzećem “Alfa”.

Predsjednik Atletsko-rekreativnog kluba Modriča Danilo Vasiljević izrazio je zadovoljstvo odzivom učesnika, brojem građana koji su pratili trke, kao i postignutim rezultatima.

On je napomenuo da je trka uvrštena u program obilježavanja Vidovdana – Dana opštine Modriča, a da je njen cilj promocija ovog sporta.

Komandir saobraćajne policije u Modriči Bogdan Božić rekao je Srni da su vozila za vrijeme uličnih trka bila preusmjerena u sporedne ulice, te da se saobraćaj odvijao normalno.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA