Logo-Glas

MFL Doboj: Opet odlaganje utakmica

4. Septembra 2014.

FK 4.  juli PojeznaDOBOJ – U prvom kolu Međuopštinske fudbalske lige Doboj od pet odigrane su tri utakmice u kojima su domaćini bili neumoljivi.

Borac je u Lužanima pregazio plave iz Pridjela Gornjeg ne dozvolivši im da ozbiljnije ugroze njihov gol, a četiri puta se tresla mreža gostiju. Derbi u Kakmužu opravdao je očekivanja, a domaćin je uspeo minimlnom pobJedom da opravda ulogu favorita nad Zborištem. Kotorani su gostovali kod komšija „preko Bosne“ ali nisu uspjeli da izbjegnu poraz. Fudbaleri Hajduka slavili su minimalnu pobjedu, a da je rezultat bio povoljniji za goste ne bi bilo nezasluženo. Komšijski duel u Pojezni pripao je domaćinu koji se pokazao kao spremnija i efikasnija ekipa od Osinjana.

U poslednji trenutak su odloženi susreti Polet – 27. juli i BSK – Vučijak što ukazuje na ponavljanje scenarija iz finiša protekle sezone. Iako su na Konferenciji klubova pred početak prvenstva prtedstavnici svih ekipa zauzeli stav da se samo u izuzetnim prilikama susreti odgađaju ovaj put to je učinjeno bez jake argumentacije.

Pred organima MFL Doboj ostaje da utvrde stvarne razloge odgađanja utakmica i da preduzmu odgovarajuće mjere. Klubovi koji nisu spremni za takmičenje bolje je da otakažu učešće nego da prvenstvenu sezonu čine neregularnom.

REZULTATI 1. KOLA: Lužani: Borac – NK Željezničar 3:0, Pojezna: 4. juli – Borac (O) 3:1, Kakmuž: Zvijezda – Zborište 2:1, Kožuhe: Hajduk – Borac (K) 1:0.

(AUTOR: Slobodan Babić)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA