Logo-Glas

MFL DOBOJ: Prvi poraz Kotorana

9. Oktobra 2017.

fudbalDOBOJ
– Šesto kolo u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Doboj proteklo je u znaku dobre i efikasne igre na svim utakmicama a najprijatnije iznenađenje priredio je BSK koji je nanio prvi poraz Borcu iz Kotorskog.

Opravdanje za neuspjeh kod komšija u Bušletiću Kotoranima ne može biti ni izostanak nekolicine fudbalera jer su domažini odigrali najbolju utakmicu u dosadašnjem toku prvenstva.

Ipak, Borac je zadržao vodeću poziciju na tabeli sa prednošću od četiri boda najbližim preatiocima.Da su Poježani hit jeseni pokazali su i u susretu sa Kalendervčanima koji su otišli sa pet golova u mreži a jedinu pobjedu u gostima zabilježili su „zadrugari“ iz Sijekovca u Zborištu koje još nije uspjelo da osvoji ni jedan bod.

U Pridjelu Gornjem željezničari su sasjekli krila Ozrencima dok su Podnovljani odoljeli u Brodskom polju fudbalerima Radničkog odnijevši pola plijena a gledaoci su uživali i efikasnoj igri obje ekipe.

Rezultati 6. kola: Pojezna: 4. juli-27.juli 5:1, Pridjel G ::NK Željezničar-.Ozrenski sokolovi 3:1, Zborište: OFK Zborište-Zadrugar 1:2, Brodsko Polje: Radnički – Polet 3:3, Bušletić: BSK-Borac 4:1.

Tabela: Borac 15, 4. juli i BSK 11, Radnički i Zadrugar 10, Polet 8, Željezničar 7, Ozrenski sokolovi 4, 27. juli 3, OFK Zborište 0 bodova.

Sl. BABIĆ/GlasRegije
Čitajte još

MARIĆ ULAZI U STRUČNI ŠTAB TEKSTILCA: Plisnić ne kači kopačke o klin, ... // DERVENTA - Derventski prvoligaš Tekstilac ne posustaje sa sklapanjem tima za narednu sezonu, a paraf na novi ugovor stavio je sada već is...
Simić i Duspara produžili saradnju sa Tekstilcem // DERVENTA - Fudbalski klub Tekstilac nastavio je da radi na stvaranju tima za narednu prvoligašku sezonu, a potpis na vjernost klubu na go...
ĐOKIĆ U DOBOJU: Socijalisti – prepoznatljiv politički faktor // DOBOJ - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je večeras u Doboju da je ova stranka od osnivanja 1993. godine dala pu...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ HOROSKOP

PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA