Logo-Glas

MFL DOBOJ: Prvi poraz Kotorana

9. Oktobra 2017.

fudbalDOBOJ
– Šesto kolo u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Doboj proteklo je u znaku dobre i efikasne igre na svim utakmicama a najprijatnije iznenađenje priredio je BSK koji je nanio prvi poraz Borcu iz Kotorskog.

Opravdanje za neuspjeh kod komšija u Bušletiću Kotoranima ne može biti ni izostanak nekolicine fudbalera jer su domažini odigrali najbolju utakmicu u dosadašnjem toku prvenstva.

Ipak, Borac je zadržao vodeću poziciju na tabeli sa prednošću od četiri boda najbližim preatiocima.Da su Poježani hit jeseni pokazali su i u susretu sa Kalendervčanima koji su otišli sa pet golova u mreži a jedinu pobjedu u gostima zabilježili su „zadrugari“ iz Sijekovca u Zborištu koje još nije uspjelo da osvoji ni jedan bod.

U Pridjelu Gornjem željezničari su sasjekli krila Ozrencima dok su Podnovljani odoljeli u Brodskom polju fudbalerima Radničkog odnijevši pola plijena a gledaoci su uživali i efikasnoj igri obje ekipe.

Rezultati 6. kola: Pojezna: 4. juli-27.juli 5:1, Pridjel G ::NK Željezničar-.Ozrenski sokolovi 3:1, Zborište: OFK Zborište-Zadrugar 1:2, Brodsko Polje: Radnički – Polet 3:3, Bušletić: BSK-Borac 4:1.

Tabela: Borac 15, 4. juli i BSK 11, Radnički i Zadrugar 10, Polet 8, Željezničar 7, Ozrenski sokolovi 4, 27. juli 3, OFK Zborište 0 bodova.

Sl. BABIĆ/GlasRegije
Čitajte još

Živković ponudio ostavku ministru // DOBOJ - U Doboju danas je održan sastanak ministra zdravlja Republike Srpske Dragana Bogdanića i direktora dobojske bolnice Milorada Živk...
DOBOJ: Ministarstvo će riješiti problem grijanja u Domu penzionera // BANJALUKA - Pomoćnik ministra za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Radovan Grajić rekao je Srni da će resorno ministarstvo rij...
Protest stanara što se objekat “Doma penzionera” ne grije // DOBOJ - Stanari Doma penzionera u Doboju, koji služi kao alternativni smještaj za izbjegla i raseljena lica iz Federacije BiH, protestnim...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NASPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA