Logo-Glas

MFL DOBOJ: Prvi poraz Kotorana

9. Oktobra 2017.

fudbalDOBOJ
– Šesto kolo u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Doboj proteklo je u znaku dobre i efikasne igre na svim utakmicama a najprijatnije iznenađenje priredio je BSK koji je nanio prvi poraz Borcu iz Kotorskog.

Opravdanje za neuspjeh kod komšija u Bušletiću Kotoranima ne može biti ni izostanak nekolicine fudbalera jer su domažini odigrali najbolju utakmicu u dosadašnjem toku prvenstva.

Ipak, Borac je zadržao vodeću poziciju na tabeli sa prednošću od četiri boda najbližim preatiocima.Da su Poježani hit jeseni pokazali su i u susretu sa Kalendervčanima koji su otišli sa pet golova u mreži a jedinu pobjedu u gostima zabilježili su „zadrugari“ iz Sijekovca u Zborištu koje još nije uspjelo da osvoji ni jedan bod.

U Pridjelu Gornjem željezničari su sasjekli krila Ozrencima dok su Podnovljani odoljeli u Brodskom polju fudbalerima Radničkog odnijevši pola plijena a gledaoci su uživali i efikasnoj igri obje ekipe.

Rezultati 6. kola: Pojezna: 4. juli-27.juli 5:1, Pridjel G ::NK Željezničar-.Ozrenski sokolovi 3:1, Zborište: OFK Zborište-Zadrugar 1:2, Brodsko Polje: Radnički – Polet 3:3, Bušletić: BSK-Borac 4:1.

Tabela: Borac 15, 4. juli i BSK 11, Radnički i Zadrugar 10, Polet 8, Željezničar 7, Ozrenski sokolovi 4, 27. juli 3, OFK Zborište 0 bodova.

Sl. BABIĆ/GlasRegije
Čitajte još

UŽAS: Sam sebi odsjekao nogu i ruku // ŽEPČE - U trenutku nervnog rastrojstva, devetnaestogodišnji Ivan Slišković iz Brankovića kod Žepča, danas je sebi odsjekao ruku i nogu, n...
UDRUŽENJE PENZIONERA GRADA DOBOJ: Završen kurs iz voćarstva // DOBOJ - U organizaciji Udruženja penzionerra Grada Doboj održan je dvodnevni Kurs iz vo ćarstva koji je privukao veliku pažnju najstarije...
U OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“ održana radionica pod nazivom „Da vam i... // DOBOJ - U sklopu projekta „Obojimo note“ koji realizuje udruženje „Vizija“ a koji je podržan od strane USAID-ovog projekta PRO-Budućnost ...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA