Logo-Glas

Miličević: Neću tolerisati ničiji loš rad

27. Novembra 2014.

miličević-teslićTESLIĆ – Nјegomir Klјečanin, koji je obavlјao poslove načelnika Odjelјenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Teslić, razriješen je dužnosti na poslednjem zasjedanju Skupštine opštine, a na prijedlog načelnika opštine Milana Miličevića.

– Nepravilnosti u radu kao i loši rezultati predviđeni programom i planom glavni su razlozi za razrješenje dužnosti načelnika Odjelјenja za privredu i društvene djelatnosti – rekao je Miličević, napominjući da dosadašnji rad ovog odjelјenja nije bio adekvatan sa aspekta dinamike rada.

Miličević je naglasio da je neophodno, kako rad tog djelјenja, tako i rad Opštinske uprave, podići na viši nivo i da se to ne može postići preko noći, ali da će se u narednom periodu intenzivno raditi na tome, te da neće imati problem da i u narednom periodu napravi slične poteze ukoliko ustanovi da pojedinci nisu na visini zadatka.

– Nastojim da moj rad i rad Opštinske uprave bude u cilјu podizanja kvaliteta života građana naše opštine i to ću uvijek stavlјati ispred političkih interesa. Međusobni odnosi između mene, kao načelnika, i službenika Opštinske uprave zasnovani su na principu uvažavanja i saradnje, ali prije svega uz pojedinačnu odgovornost za funkcionisanje i razvoj svakog segmenta opštinske uprave. Svi treba da budu odgovorni za svoj rad.

Za vršioca dužnosti načelnika Odjelјenja za privredu i društvene djelatnosti privremeno je imenovan Borislav Tešić.

(IZVOR: SrpskaCafe)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA