Logo-Glas

“MISLIO SE IZVUĆI NA TO ŠTO JE POZNAT”: Igrača Real Madrida policajci izbacili iz banjalučkog kluba tokom racije

15. Maja 2018.

Ognjen KuzmićKošarkaš Real Madrida i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić dobio je nekoliko udaraca od policije tokom racije u noćnom klubu „Drama“ u centru Banjaluke, saznaje Srpskainfo.

Naš sagovornik pojasnio je da se Kuzmić suprostavljao policiji i da je bio jedini u cijelom klubu koji nije poslušao policijska naređenja, poslije čega je i izbačen.

Potvrđeno nam je i da Kuzmić ovaj incident nije prijavio policiji, vjerovatno kako bi prikrio informacije da je bio u noćnom izlasku, dok se nalazi na oporavku od teške povrede koju je zadobio u novembru prošle godine.

Jedan od očevidaca ovog incidenta ispričao nam je šta se sve tačno dešavalo u noći između petka i subote u ovom poznatom noćnom klubu u centru Banjaluke.

-Odjednom su se u lokalu upalila svjetla i ušao je veći broj policajaca. Rekli su da je u toku racija, da budemo mirni i da niko ne smije da priča dok se sve ne završi. Moje društvo i ja smo tako i uradili i čekali smo svoj red da nas pretresu, pa da idemo u neki drugi klub – kaže naš sagovornik.

On je dodao da je još ranije u klubu primjetio poznatog košarkaša i reprezentativca Ognjena Kuzmića koji je bio u prvom separeu do izlaza iz kluba, a da je tokom racije primjetio neko komešanje za njegovim stolom.

-Vidio sam da je policajac stajao kraj Kuzmića i naredio mu da ostavi mobilni telefon. Košarkaš se pravio kao da ne čuje policajca, koji mu je zatim još nekoliko puta ponovio da ostavi telefon. Tek kada je policajac zagalamio na njega Kuzmić je ostavio telefon – ispričao je ovaj očevidac.

Međutim, kaže incident tu nije završen, jer je Kuzmić opet nastavio da pravi probleme policajcima.

-Nakon što je ostavio telefon, on je počeo da glasno priča sa ekipom koja je sjedila sa njim za stolom. Isti policajac, koji nije bio ništa sitniji od njega, ponovo je krenuo da ga opominje da prestane. U jednom trenutku, vjerovatno kada su shvatili da se Kuzmić neće smriti, policajci su krenuli da guraju košarkaša prema izlazu iz kluba – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, vidio je tada da je jedan od policajaca i udario Kuzmića, prilikom guranja da ga izbace.

-Tada su ga izveli u predulaz kluba. Primjetio sam da su tada ugasili svjetlo i čulo se kao neko udaranje. Mislim da sam čuo i Kuzmića kako govori da više neće praviti problem, ali se nije vidjelo šta se dešavalo – pojasnio je naš sagovornik.

On je dodao da su svi ostali u klubu pridržavali policijskog naređenja, sem Kuzmića koji se vjerovatno mislio izvući na to što je poznat.
Menadžer kluba „Drama“ Boris Udovičić rekao je za Srpskainfo da su policajci tokom racije bili veoma kulturni i korektni, ali da se jedini manji incident desio sa poznatim košarkašem Kuzmićem.

– Prilikom racije svi moraju da ćute i drže ruke mirno. Kod mene u lokalu su u uglavnom ozbiljiniji gosti i svi su se toga pridržavali, te niko nije pravio probleme – ispričao je Udovičić.

Prema njegovim riječima, Kuzmić je bio u separeu i pošto nije bio blizu njega, nije mogao vidjeti šta se tačno tu dešavalo.

– Iako su ga vjerovatno prepoznali, policajce ne interesuje ko je ko. Vidio sam da su ga izbacili iz kluba, ne znam zbog čega tačno, ali sam siguran da su imali razlog – rekao je Udovičić i dodao da u ovaj klubu često dolaze poznate ličnosti iz regiona.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović potvrdila je za Srpskainfo da u nadležnim organizacionim jedinicama PU BL do sada nije zaprimljena nijedna žalba na postupanje policijskih službenika, prilikom racija proteklog vikenda.

Kuzmić se juče nije javljao na naše telefonske pozive.

Plaketa od predsjednika RS

Ognjen Kuzmić rodom je iz sela Grabovica kod Doboja, gdje često dolazi tokom praznika.  Kuzmić je od predsjednika RS Milorada Dodika prošle godine dobio plaketu “Amblem i zastava Republike Srpske“ za ukupan doprinos i sportske rezultate kojima je doprinio afirmaciji našeg entiteta.

Tokom karijere sjajni centar je igrao u NBA ligi za „Golden Stejt“ s kojim je osvojio šampionski prsten.

U Evropi je nosio dres Unikahe, Huventuda, Panatinaikosa, Crvene zvezde, a sada je u Real Madridu.

(IZVOR: Srpskainfo)
Komentari

2 Responses to “MISLIO SE IZVUĆI NA TO ŠTO JE POZNAT”: Igrača Real Madrida policajci izbacili iz banjalučkog kluba tokom racije

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA