Logo-Glas

Mladi fudbaleri u Minhenu

23. Marta 2016.

Пелагићево - млади фудбалери у Минх

PELAGIĆEVO – Selekcija mladih fudbalera Škole fudbala “BAAP evrogol” iz Pelagićeva učestvovaće u Međunarodnom fudbalskom turniru “Bajern trofi 2016”, koji će biti održan od 25. do 27. marta u Minhenu, u Njemačkoj.

Na turniru će učestvovati 120 ekipa iz 18 evropskih zemalja, dok će 11-godišnjaci iz Pelagićeva biti jedini predstavnici sa područja bivše Jugoslavije.

– Samo učešće na ovom turniru predstavlja veliki uspjeh, pogotovo ako se zna da smo jedina ekipa sa prostora Balkana koja će igrati u glavnom gradu Bavarske – kaže vlasnik Škole fudbala “BAAP evrogol” Nikola Šarkanović.

On podsjeća da se pripremaju za nastup i vjeruje da su dječaci potpuno spremni za nastup u Minhenu, gdje ih u kvalifikacionoj grupi čekaju ekipe iz Poljske, Belgije i Njemačke.

– Nama ovo nije prvi nastup u Evropi. Imali smo imali brojne nastupe u prošloj godini, mladi fudbaleri već imaju iskustvo na ovakvim turnirima. Sigurno je da je ovaj turnir najjači do sada na kojem ćemo nastupiti – naveo je Šarkanović.

On je dodao da su uspjeli da obezbijede i termin posjete “Alijanc areni”, fudbalskom domu Bajerna iz Minhena, što će biti još jedan doživljaj za ekipu iz Pelagićeva.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA