Logo-Glas

Mnoga šamačka naselja sutra bez struje

23. Aprila 2019.
ŠAMAC – Sutra su u Šamcu planirani radovi na elektroenergetskim objektima tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije, saopšteno je iz Elektro-Doboja.

Do prekida u isporuci električne energije doći će u dijelu gradskog područja Šamac koji se nalazi uz zaobilazni magistralni put oko grada, dijelu naselja Duga u Šamcu, na području graničnog prelaza u Šamcu i području industrijske zone u Šamcu, kao i u mjesnim zajednicama Srpska Tišina, Hrvatska Tišina, Tursinovac, Grebnice i dijelu mjesne zajednice Škarić koji se napaja sa TS 10/0,4 kV Škarić 1 u blizini raskrsnice u Hasiću. U ovim mjestima struje neće biti u trajanju od 8,30 do 13 časova.

U mjesnim zajednicama Brvnik, Novo Selo, Donja Slatina, Batkuša, Obudovac, Obudovac 2, Gornja Slatina, Srednja Slatina, Gajevi, Кornica, Ledenice i Lužani struje neće biti u trajanju od 8,30 do 17 časova.
Mole se kupci električne energije na navedenim područjima da potrebe za korištenjem električne energije blagovremeno prilagode uslovima isporuke električne energije za navedeni dan.

Ukoliko svi planirani radovi budu završeni prije predviđenog roka normalizacija u napajanju električnom energijom biće izvršena prije navedenog termina.

U slučaju vremenskih neprilika radovi će se odgoditi za naredni period, a novi termin za izvođenje radova će biti objavljen putem sredstava javnog informisanja, dodaje se u obavještenju.
(FOTO: Ilustracija)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA