Logo-Glas

MODRIČA: Đokić očekuje dobre bezbjednosne prilike uoči i na dan izbora

30. Septembra 2018.

Модрича - Стакић, Ђокић и МарићMODRIČA
– Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić izjavio je večeras u Modriči da očekuje da će bezbjednosne prilike uoči i na dan izbora 7. oktobra biti dobre i da će građani na miran način moći da iskažu svoju volju na biralištima.

– Nadamo se da se neće ostvariti zluradi planovi, koji dolaze kao najava da ovdje može biti problema na dan izbora ili dan uoči izbora, te ružne prognoze da je ovo područje nestabilno, i da će pobijediti volja naroda – rekao je Đokić novinarima u Modriči, gdje je večeras održana predizborna tribina SP.

On je naveo da je ova regija, odnosno Izborna jedinica četiri, važno industrijsko područje Republike Srpske, čemu će u narednom periodu posvećivati dodatnu pažnju.

Đokić je napomenuo da će se podrška ogledati u daljem razvoju, širenju proizvodnje, ali i uključivanju u partnerski odnos drugih preduzeća iz Republike Srpske.

Nosilac kandidatske liste SP za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinicie četiri Risto Marić rekao je da će se, ako dobije povjerenje građana, zalagati za izmjene zakona koji bi omogućili da se građanima vrati imovina oduzeta 1979. godine, od kojih je veliki broj na prostoru Modriče.

Nosilac liste SP za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Simo Stakić poručio je da će, ako dobije podršku, zastupati interese Republike Srpske i njenih građana.

Модрича - СП - предизборна трибинаOn je naveo da će se socijalisti zalagati da se Republici Srpskoj vrate sva oduzeta ovlaštenja.

– Dosadašnji predstavnici Republike Srpske u zajedničkim organima BiH nisu bili odgovorni prema Repbulici Srpskoj i evidentno je da nisu u Parlamentarnoj skupštini BiH štitili interese Srba i Srpske – ponovio je Stakić.

Večerašnjoj tribini prisustvovali su kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Modriča Mladen Krekić.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

VIJESTI

MIX ZONA