Logo-Glas

MODRIČA: Ilegalno kockanje na tri lokacije

30. Maja 2019.

BANJALUKA – Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su na tri lokacije u Modriči ilegalno priređivanje igara na sreću.

U ugostiteljskom objektu “Čiko doro”, koje je u vlasništvu lica čiji su inicijali V.L. juče je otkriveno neovlašteno priređivanje igara na sreću putem pet automata i opreme za priređivanje elektronskih igara.

Prilikom kontrole u ovom objektu, vlasnik objekta je ometao inspektore u vršenju službenih radnji i zaključavanjem objekta je pokušao spriječiti kontrole, a problem je otklonjen uz intervenciju policije, nakon čega je obavljena kontrola, saopšteno je danas iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori su juče otkrili neovlašteno priređivanje igara na sreću putem dva automata i opreme za priređivanje elektronskih igara na sreću u ugostiteljskom objektu “Bolero”, čiji je vlasnik lice J.V.

Iz Republičke uprave za igre na sreću navode da je istog dana utvrđeno i neovlašteno priređivanje igara na sreću putem jednog automata i opreme za priređivanje elektronskih igara na sreću u prostorijama “ŽFK-Modriča”, a automat i oprema u vlasništvu su lica čiji su inicijali M.V.

Predmeti koji su služili za izvršenje prekršaja su privremeno oduzeti, a protiv odgovornih lica biće preduzete zakonom propisane mjere i radnje, navedeno je u saopštenju.

Inspektori ove Uprave će nastaviti sa sprovođenjem inspekcijskih nadzora sa ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA