Logo-Glas

MODRIČA: Javni čas članova “MD klinci” na Trgu (FOTO)

11. Juna 2018.

Модрича - манифестација" Јавни час"MODRIČA
– Članovi modričkog Sportskog društva “MD klinci” večeras su na Trgu dr Milan Jelić izveli tradicionalnu godišnju manifestaciju “Javni čas” na kojoj su se roditeljima i sugrađanima predstavili sportskim vještinama stečenim tokom godine.

Predsjednik Društva Goran Tadić rekao je da je na trećoj sportsko-zabavnoj manifetaciji učestovalo 150 djece-članova pet uzrasnih grupa iz Škole sporta “MD klinci”, članovi Košarkaškog kluba “MD Klinci” i članice Odbojkaške sekcije, pokrenute 2015. godine, sa Ženskim odbojkaškim klubom “Modriča”.

Модрича - манифестација" Јавни час"1


– Najmlađi članovi kluba, djeca predškolskog uzrsta i nižih razreda osnove škole su roditeljima i građanima pokazali svoje sposobnosti kroz poligone spretnosti, vježbe koordinacije, ali i kroz osnovne elemente bazičnih sportova – atletike i gimnastike, dok su pionirke i pioniri Odbojkaške sekcije i Košarkaškog kluba demonstrirali elemente ovih popularnih sportova u Modriči – rekao je Srni Tadić.

Модрича - манифестација" Јавни час"2On je istakao da je cilj Društva da djeca zavole igru i sport, te da kroz treninge, koje vode profesori fizičke kulture, steknu navike zdravog života, sportskog ponašanja i druženja.

Tadić je napomenuo da rad Društva, koje trenutno ima preko 300 članova, podržava “Nestro” grupacija, opština Modriča i “Mlijekoprodukt” iz Kozarske Dubice, te da ima dobru saradnju i sa drugim sportskim organizacijama, kao i osnovnim školama “Sutjeksa” i “Sveti Sava” u Modriči.

Manifestaciji je prisustvovao veliki broj građana i roditelja koji su pohvalili rad trenera sa mališanima i vještine koje su klinci večeras pokazali.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA