Logo-Glas

MODRIČA: Nebojša Prljeta iz “Alfa Modriča” najbolji sportista (FOTO)

29. Januara 2018.

Модрича - избор за спортисту године



MODRIČA
– Fudbaler Fudbalskog kluba “Alfa Modriča” Nebojša Prljeta proglašen je u okviru 22. Izbora sportiste godine za najboljeg sportistu opštine Modriča u prošloj godini.

Модрича - избор за спортисту године

Na manifestaciji koja je održana u Srpskom kulturnom centru za najbolji sportski klub u prošloj godini proglašen je Odbojkaški klub “Modriča”, koji je član Premijer lige BiH u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Модрича - избор за спортисту годинеOpštinska komisija za izbor sportiste godine proglasila je Lazu Cvijića, trenera muške ekipa Odbojkaškog kluba “Modriča”, za najuspješnijeg trenera, dok je Iliji Jeftiću, vlasniku preduzeća “Alfa” koje je generalni sponzor Fudbalskog kluba “Alfa Modriča”, dodijeljeno priznanje za sportskog radnika godine.




Za najperspektivnijeg pionira proglašen je karatista Sreten Pašalić, najbolji kadet je Jovan Jovanović, član Košarkaškog kluba “Modriča”, dok je u kategoriji juniora za najbolju u prošloj godini proglašena član Kik-boks kluba “Gvardija” Teodora Vidić.

Priznanja najboljim sportistima uručio je načelnik opštine Modriča Mladen Krekić, koji je istakao da se, nakon mnogih problema u prethodnim godinama, sport na prostoru Modriče u prošloj godini vratio u sam vrh u Srpskoj i BiH.

– Danas je stanje u svim sportovima u Modriči konsolidovano. U narednim godinama očekujemo da rezultati klubova ponovo privuku pažnju građana – rekao je Krekić.

Na manifestaciji su dodijeljene pohvale, diplome i plakete zaslužnima za razvoj sporta, kao i zahvalnice donatorima i sponzorima sportskih klubova u opštini Modriča.

Priznanja su posthumno dodijeljena sportskim radnicima iz Botajce i Dugog Polja kod Modriče, Predragu Vidoviću i Zoranu Zelnincu, dok je posebno priznanje, “Plaketa sa zlatnikom” za podršku i afirmaciju sportskih klubova i pojedinaca sa prostora Modriče, dodijeljeno Radio-televiziji Republike Srpske /RTRS/.

Модрича - избор за спортисту године

Urednik Sportskog programa RTRS-a Dragan Novaković naveo je da je ovo priznanje značajno jer ga dodjeljuje lokalna uprava koja je prepoznala da je RTRS u službi građana.

– Ovaj javni servis je za 26 godina postojanja objavio sve važno što se događalo u sportu u Modriči – istakao je Novaković.




(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić Duborez



PROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA