Logo-Glas

MODRIČA: Nenad Šabić predsjednik novoosnovanog Opštinskog odbora

30. Januara 2018.

Модрича - Уједињена Српска - СтеванMODRIČA
– Ujedinjena Srpska večeras je u Modriči formirala Opštinski odbor za čijeg je predsjedika izabran privrednik iz ove opštine Nenad Šabić.

Na Izbornoj skupštini, kojoj je prisustvovalo rukovodstvo Ujedinjene Srpske predvođeno predsjednikom Nenadom Stevandićem, izabran je Opštinski odbor od 21 člana, te predstavljen program Ujedinjene Srpske u Modriči.

– Politika Ujedinjene Srpske definisana na nivou Repubulike Srpske biće sprovođena i u lokalnim zajednicama. Posebna pažnja biće posvećena ekonomskom razvoju opštine, otvaranju novih radnih mjesta, privlačenju investicija i zaustavljanju odlaska mladih – izjavio je Srni Šabić.

On je istakao da Opštinski odbor čine uglavnom mladi i školovani ljudi, od kojih 80 odsto do sada nije bilo angažovano ni u jednoj političkoj stranci.

Модрича - Уједињена Српска - Шабић
– U saradnji sa drugim strankama u Modriči nastojaćemo da brže radimo na ekonomskom razvoju opštine, te da istrajemo na primarnom cilju Ujedinene Srpske, a to je očuvanje Republike Srpske – rekao je Šabić.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da je ovo 48. opštinski odbor formiran u Republici Srpskoj.

– U Modriči je izabran kvalitetan opštinski odbor koji će doprinijeti jačanju Ujedinjene Srpske, te pomoći u realizaciji projekta koji sprovodi ova partija pod nazivom “Bolja i stabilnija Republika Srpska” – naveo je Stevandić.

On je naglasio da će i Opštinski odbor u Modriči sprovoditi politiku očuvanja jedinstva Republike Srpske.

– Ujedinjena Srpska nije za podjele, razdor i destrukciju, nego će, u saradnji sa drugim strankama u Srpskoj, tražiti kompromise i zajedničko djelovanje u odbrani i razvoju Republike Srpske – rekao je Stevandić.

On je napomenuo da su osnovni pravci Ujedinjene Srpske poboljšanje ekonomske situacije u Republici Srpskoj i ambijenta za investicije, veće zapošljavanje, zaustavljanje odlaska mladih, povećanje nataliteta, te ujedinjenje svih Srba oko nacionalne politike koja garantuje opstanak Srpske.

Izbornoj skupštini prisustvovao je zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić i potpredsjednik Dušan Stojičić.
(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA