Logo-Glas

MODRIČA: Novoasfaltirana Beogradska ulica puštena u saobraćaj

12. Jula 2018.

Модрича - асфвалтирана БеоградскаMODRIČA – U mjesnoj zajednici Modriča tri večeras je svečano puštena u saobraćaj novoasfaltirana Beogradska ulica, dužine 300 metara, za koju su mještani i opština izdvojili 34.754 KM.

Načelnik opštine Mladen Krekić rekao je da je asfaltiranjem Beogradske ulice nastavljeno uređenje ovog prigradskog naselja, formiranog nakon odbrambeno-otadžbinskog rata.

– Osim ove ulice, u Modriči tri je uz jednako učešće građana i opštine završeno i asfaltiranje dijela Krajiške i Omladinske ulice, koje će narednih dana biti svečano predate na korištenje mještanima ovog naselja – naveo je Krekić.

On je istakao da je u naselju završena izgradnja vodovodne, kanalizacione, elektro i telefonske mreže, te rasvjete, čime su se stekli uslovi za asfaltiranje ulica.

Krekić je najavio da će u ovoj godini na području Modriče biti realizovano 120 malih i većih infrastrukturnih projekata ukupne vrijednosti više od 1.500.000 KM.

Član građevinskog odbora Nikola Živković rekao je da bez podrže opštine 15 domaćinstava Beogradske ulice ne bi uspjeli da asfaltiraju saobraćajnicu.

Predsjednik Mjesne zajednice Modriča tri Boro Bijelić rekao je da u ovom naselju ima ukupno 12 kilometara ulica, od kojih je sa večeras otvorenom Beogradskom ulicom asfaltirano 4,3 kilometra. “Modriča tri ima 600 domaćinstava sa više od 2.000 stanovnika”, naveo je Bijelić.

Модрича - Београдска улица - отвараSvečanom presijecanju trake, koje su obavili načelnik Krekić i djeca iz Beogradske ulice, prethodio je moleban kojim su sveštenici Srpske pravoslavne crkve Goran Panjkov i Siniša Lazić blagoslovili put, mještane i sve putnike koji će koristiti ovu saobraćajnicu.

(IZVOR: SRNA)

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezPROČITAJ HOROSKOP

DJEVOJKA DANA

tumblr_pktc98fS0G1w4u39jo2_1280

VIJESTI

MIX ZONA