Logo-Glas

MODRIČA: Osnovci prikupili 1.780 KM za liječenje Nine Bližnjaković

11. Februara 2018.

Модрича - хуманостMODRIČA
– Učenici Osnovne škole “Sutjeska” iz Modriče organizovali su danas humanitarni turnir u malom fudbalu na kojem je prikupljeno 1.780 KM za liječenje petnaestogodišnje Nine Bližnjaković iz Doboja, oboljele od težeg oblika leukemije.

Модрича - хуманитарни турнирNa turniru, održanom u školskoj fiskulturnoj sali učestvovalo je 15 ekipa učenika sedmih, osmih i devetih razreda i dvije ekipe nastavnika.

Direktor škole Zorica Vasiljević rekla je da su nastavnici i rukovodstvo škole podržali humanitarnu akciju koju su pod nazivom “Naše malo Nini znači mnogo”, pokrenuli Bojan Ilić, Petar Mišić i Luka Pekez, učenici Osmog jedan razreda ove škole.

– Osim humanitarnog turnira u toku je i akcija prikupljanja sredstava namijenjenih za Ninino liječenje u svim odjeljenskim zajednicama centralne i područnih škola – rekla je Vasiljevićeva Srni.

Ona je istakla da su turnir, osim brojnih radnika i učenika škole, pratili i roditelji i građani Modriče koji su dali dobrovoljni prilog za pomoć Nini.

Za pobjednike i najbolje pojedince na turniru obezbijeđeni su pehari, te zahvalnice nastavnicima i rukovodstvu škole za podršku humanitarnoj akciji.
(IZVOR: SRNA)

Čitajte još

MODRIČA: Predstavljeni kandidati Ujedinjene Srpske za poslanike u Naro... // MODRIČA - Na konvenciji Ujedinjene Srpske, održanoj u mjestu Skugrić kod Modriče, večeras su predstavljeni kandidati koji će biti na list...
MODRIČA: Prijem za juniorske prvake BiH u odbojci // MODRIČA - Juniorska ekipa modričkih odbojkaša pre par dana osvojila je titulu prvaka BiH. Tim  povodom, Mladen Krekić načelnik opštine Mo...
MODRIČA: Pronađeno tijelo pored traktora // DOBOJ - Pored prevrnutog traktora uz lokalni put u modričkom naselju Babešnica pronađeno je tijelo lica čiji su inicijali Ž.Ž. /44/ iz Mo...

Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

12644640_959923254100866_5760348393951603799_nPROČITAJ VIC DANA

DJEVOJKA DANA

djevojka

VIJESTI

MIX ZONA