Logo-Glas

MODRIČA, PELAGIĆEVO: Delije opet pomažu (FOTO)

12. Januara 2019.

2019-01-11-DELIJE-OPET-POMAŽU-11MODRIČA
– Davno je nastala Srpska krilatica ,,Samo sloga Srbina spašava“, a Delije iz Modriče i Pelagićeva poštuju i dan danas ove svete riječi. Uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Klubovi navijača ,,Delije“ iz Modriče i Pelagićeva organizovali su još jednu humanitarnu akciju.

Nakon podjele paketića za socijalno ugroženu djecu i djecu iz sigurne kuće,,Budućnost“, Delije sa prostora ove dvije opštine izvele su akciju podjele pečenica na prostoru ove dvije opštine.

2019-01-11-DELIJE-OPET-POMAŽU-8Pečenice su dobile 6 porodica na prostoru Opštine Pelagićevo i tri porodice na prostoru opštine Modriča.

Radi se o porodicama koje žive u veoma teškim uslovima. To su porodice koje život nikako nije mazio i tokom čitave godine bore se da prežive. U ovih devet porodica zatekli smo različite teške životne priče.

– Moramo se zapitati kakav bi to naš Božić bio da danas nismo usrećili ove ljude. Ovi ljudi su zaista pokazali veliku zahvalnost i sreću jer mnogi od njih nisu ni sanjali da bi za njihov Božćićni doručak imali bilo šta jesti a kamo li pečenicu – ističu u ova dva kluba navijača koji se između sebe pomažu kroz različite akcije i druženja.

2019-01-11-DELIJE-OPET-POMAŽU-9

Delije dodaju, da ova akcija kao i svaka prošla ne bi bila uspješna da nije bilo sponzora i donatora i na tome im se najiskrenije zahvaljuju.

2019-01-11-DELIJE-OPET-POMAŽU-14Takođe poručuju kao i prije, ovde neće stati sa humanitarnim radom, već da je ovo početak jedne priče koja će da traje, a nama samo ostaje da se zahvalimo ovim plemenitim ljudima i da poručimo drugima bez obzira na vjeru, naciju ili navijačku pripadnost da se ugledaju na njih jer na prostorima naših opština nažalost ima dosta siromašnih i bolesnih koji se svakodnevno bore da prežive.

2019-01-11-DELIJE-OPET-POMAŽU-3 2019-01-11-DELIJE-OPET-POMAŽU-6 2019-01-11-DELIJE-OPET-POMAŽU-7

(IZVOR: Modriča info)
Komentari

Komentariši

LAJKUJTE NAS

Aleksić DuborezDJEVOJKA DANA